My favorite jewelry

Home » My favorite jewelry
My favorite jewelry

IMG_0885

Oh wat hou ik toch van accessoires! Je kan er je hele outfit mee upgraden. Of je nu basics draagt òf wat meer speciale kledingstukken. Ik ga nooit weg zonder een armband, horloge of ketting aan mijn lijf. Nee, je zult mij nooit ‘kaal’ tegenkomen! De laatste tijd heb ik weer een paar favorieten die ik regelmatig draag. Kijk je mee naar mijn meest gedragen sieraden?

IMG_0889

Deze turquoise ketting is momenteel echt mijn eyecatcher om een simpel outfitje te laten knallen. Wat ben ik hier blij mee! Hij komt van de H&M en kostte geloof ik iets van €7,95. Niet duur voor zo’n mooie ketting!

IMG_0894

Ringen hebben iets speciaals bij mij. Ik koop een ring omdat het een soort fase of periode vertegenwoordigt. Daarom heb ik ook niet veel ringen, maar deze twee vind ik heel erg mooi. De gouden ring heeft een blauwe saffier en doorzichtige zirkonia’s. De andere is van zilver en heeft een zachtroze steen in het midden. Ik vind ze zo mooi omdat ze eruit zien alsof ze echt met zorg en liefde gemaakt zijn, I like!

IMG_0887

Dit is absoluut mijn meest gedragen sieraad. Een horloge draag ik namelijk iedere dag! Ik kan niet zonder de tijd en vind het vervelend om steeds op mijn telefoon te moeten kijken hoe laat het is. Het horloge is van Michael Kors (type MK 5305) en is goudkleurig. Ik heb hem nu 1,5 jaar en draag hem nog steeds met alle liefde van de wereld! 🙂 Een paar jaar geleden had ik het horloge gespot en heb er denk ik wel een jaar over nagedacht voordat ik hem uiteindelijk heb gekocht. Ik heb er gelukkig nooit spijt van gehad!

IMG_0888

Voor armbanden heb ik echt een zwak. Ik heb ze in alle soorten en maten. Deze armband met vintage ‘look’ heb ik inmiddels een paar jaar, maar ik blijf hem zo mooi vinden! Ik vind vooral de organische vormen erg mooi en hij ziet er niet te ‘nieuw’ uit. Ik heb hem destijds gekocht bij de H&M.

IMG_0885

Zo..dat waren ze! Je hebt een beetje kunnen spieken in mijn sieraden stash :).

Wat zijn jouw favoriete sieraden van de afgelopen tijd?

PS. De winactie voor een lekker beautypakket (met o.a. Dove, The Beauty Bakery en Sisley) loopt nog steeds! Doe mee in dit artikel! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.