My favorite beanies

Home » My favorite beanies
My favorite beanies

IMG_2600-002

Hoewel de lente van de week al een beetje hoogtij vierde, ben ik toch nog wel een beetje verslaafd aan een lekker warm mutsje. In de loop der tijd heb ik een behoorlijke collectie opgebouwd van deze gebreide warmhoudertjes. Ik heb er geloof ik wel een stuk of tien. Vandaag laat ik je mijn favorieten zien!

IMG_2185

Ik heb er vijf voor je geselecteerd en ik ga je laten zien hoe ik ze draag. Helaas weet ik de prijzen niet meer, dus ik kan je niet vertellen hoeveel ze gekost hebben.

IMG_2190

Deze is van Esprit, hij is beige van kleur met leuke gekleurde strepen in het midden.

IMG_2582

Hij is zo lekker warm! Echt eentje die je naar buiten aan doet. Voor de sier is hij, als je binnen bent, een beetje te warm.

IMG_2191

Een H&M’tje! Lekker om voor de sier te dragen. Niet te warm, dus fantastisch als je een bad hairday hebt.

IMG_2519

Een beetje afgezakt vind ik hem het leukst!

IMG_2192Deze heb je voorbij zien komen in mijn shoplog van een tijdje geleden. Ik heb hem gekocht bij I Am en is zacht oranje van kleur.

IMG_2545

Heerlijk warm, dus ideaal voor de koude temperaturen die we de laatste tijd hier in Nederland hebben!

IMG_2194

Dit is mijn nieuwste mutsje. Hij is van het merk Pieces, bordeauxrood van kleur en is zowel naar buiten als binnen te dragen. Lekker afgezakt en relaxt.

My favorite beanies

Het bolletje van deze muts vind ik zo leuk!

IMG_2195

Als laatste heb ik nog een ‘sier’ mutsje. Hij is zelfs te dragen in de zomer, haha! Totaal niet warm, dus ideaal als accessoire. Hij is van het merk EDC by Esprit en is grijs van kleur.

IMG_2550

Afzakmutsje deluxe ;).

IMG_2183

Dit waren mijn favoriete beanies (mutsjes) van de afgelopen tijd. Ik draag ze met veel plezier en komen goed van pas als je haar vet is of gewoon niet wil zitten.

Draag jij wel eens beanies voor de sier? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.