Mooie bh’s voor een kleine cup

Home » Mooie bh’s voor een kleine cup

Primark Maximise bh Mooie bh's voor een kleine cup 6Vrouwelijke, ronde vormen zijn enorm populair. Het lijkt haast normaal te zijn dat iedere vrouw gezegend is met een goed gevulde cup. En dat is natuurlijk helemaal niet waar. Er zijn genoeg vrouwen met een bescheiden cup, maar willen er wel zo vrouwelijk mogelijk utizien. Jammer genoeg worden de kleinere maatjes onder ons wel eens vergeten. Zeker als je voor een betaalbare prijs lingerie wilt aanschaffen, schort het nog wel eens aan een goed assortiment. Nu haal ik normaal mijn setjes bij de Hunkemöller, maar echt budget is dat natuurlijk niet. Toevallig ontdekte ik van de week een geweldige winkel die goed vertegenwoordigt is in bh’s met een kleine cup. En ook nog eens betaalbaar!

Primark Maximise bh Mooie bh's voor een kleine cup 5

Primark Maximise bh Mooie bh's voor een kleine cup 1

Maximise your assets bh + slip

Dit is het eerste setje wat ik kocht; een donkerblauwe, iets paarsige set met prachtig kant en bijzondere details bij de bandjes van de bh. Als ik niet beter wist, zou ik zeker denken dat dit een duur setje zou zijn van een luxe merk. Deze setjes kosten vaak al zo’n €55,- als je de slip mee rekent.

Maar raad eens? Deze combinatie kostte samen maar €13,50! Ja. Echt waar. Zo weinig geld! Zal ik verklappen waar ik het kocht? De Primark! Nog niet eerder had ik daar lingerie gepast (het is er gewoonweg te druk), maar omdat er nu eentje bij mij in de buurt zit en het er toevallig vrij rustig was, waagde ik de gok om eens lingerie te passen. En maar goed ook, want ik heb nog niet eerder zulk mooi ondergoed gezien voor die prijs. Primark Maximise bh Mooie bh's voor een kleine cup 2

Vooral de details zijn om bij weg te dromen. Ik vind de bh ontzettend mooi! De bijzondere bandjes met kant, de kleur, de vorm. Alles is prachtig. Natuurlijk heeft deze bh ook een extraatje voor meiden en vrouwen met een bescheiden maatje. Hij heeft een verstevigde cup die je borsten voller doen lijken en hij laat ze mooier uitkomen. Deze geeft je boezem letterlijk een boost!

Primark Maximise bh Mooie bh's voor een kleine cup 3

Primark Maximise bh Mooie bh's voor een kleine cup 4

Een mooi slipje kon natuurlijk niet ontbreken en deze kocht ik er bij voor maar €4,50. De bh kostte €9,- en is daarmee echt een koopje.

Primark lace bralette no-wire Mooie bh's voor een kleine cup 2

Primark lace bralette no-wire Mooie bh's voor een kleine cup 1

Lace bralette non-wire

Ook wil ik je deze Lace bralette niet onthouden. Ze zijn op dit moment gigantisch populair om onder een wit t-shirtje of topje te dragen, maar zijn vaak niet verstevigd en schijnen regelmatig door. Deze niet! Hij heeft verstevigde cups en past perfect – echt perfect! – om je lichaam.
Primark lace bralette no-wire Mooie bh's voor een kleine cup 3

Ik vind deze bralette heel romantisch en ook fashionable. Deze zijn zelfs fijn om op een lazy sunday te dragen (want ze bevatten geen beugels), wanneer je eigenlijk in je huispak loopt. Hij is zacht, comfortabel en ook nog eens prachtig. Voor dit exemplaar bestaalde ik €6,- en dat is echt geen geld. Hij is er ook nog in het wit en die ga ik er denk ik binnenkort bij halen.

Ik hoop dat ik de meiden en vrouwen met een bescheiden cup heb kunnen helpen, want ik ben enorm blij met deze ontdekking!

Wat is jouw favoriete winkel om lingerie te kopen? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.