Mijn shoplog voor Shoplog.nl!

Home » Mijn shoplog voor Shoplog.nl!

Shoplognl cover

Zal ik maar gelijk met de deur in huis vallen? Hou jij van shoplogs? Haha, een onnodige vraag denk ik. Wie vindt het niet leuk om naar geshopte items te kijken die brand new uit de winkel komen? Ik maak zelf ook shoplogvideo’s en kijk ze maar al te graag bij anderen. Vooral het meekijken in de stijl van een ander vind ik zo leuk, want het brengt mij weer op inspiratie! En nu heb ik zulk leuk nieuws, want ik ben gevraagd door Shoplog.nl om een shoplog voor hun op te nemen. Shoplog.nl is een spiksplinternieuwe website die vanaf  volgende week online gaat en vol staat met de nieuwste shoplogfilmpjes. Dit concept is supercool!

shoplognl logo

De twee initiatiefnemers van Shoplog.nl zijn Nikita en Christina, twee enthousiaste meiden die samen een nieuwe website hebben gestart. Volgende week woensdag 26 februari kun je hier alle fashion, beauty en lifestyle shoplogs bekijken. Hoe leuk is dat? Zo kun je ongegeneerd alles bekijken wat jou leuk lijkt.

Profielfoto Liset van der Stoep beautydagboek.com

Nu mocht ik voor deze nieuwe website wat leuke items shoppen bij Men At Work. In de beginfoto zie je al een paar sneakpeeks 😉 . Mijn uitgezochte items kun je in een shoplogfilmpje zien op shoplog.nl en ik zou het heel erg leuk vinden als je daar vanaf 26 februari een kijkje neemt en een reactie zou achterlaten bij mijn filmpje! Je kunt me vinden door bovenstaande profielfoto die geplaatst zal worden bij de video. Ik zal op Facebook en Twitter laten weten wanneer de site online is, zodat je hem kunt bekijken.

Edit: officieel zou de lanceringsdatum vandaag zijn, maar ik heb doorgekregen dat deze is verschoven naar 26 februari (ik heb dit aangepast in het artikel).

Wat vind je van dit nieuwe concept waar je de leukste shoplogs kunt bekijken?

 

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.