Mijn favoriete winteraccessoires

Home » Mijn favoriete winteraccessoires

Mijn favoriete winter accessoires Daniel Wellington grace london 1Ieder seizoen heeft weer zijn charmes. Zo draag ik in de zomer liever wat lichtere kleuren en minder accessoires. Nu de winter eraan komt en de avond steeds eerder begint, voeg ik graag wat donkere tinten en zwaardere luchtjes aan mijn outfit. Ik deel vandaag mijn favoriete winteraccessoires met je!

Mijn favoriete winter accessoires Etos Evening Kiss parfum

Evening Kiss eau de toilette

Ook al is dit officieel een eau de toilette, ik vind hem kwalitatief enorm goed uitpakken. Hij blijft de hele dag zitten en ik krijg er regelmatig complimentjes over. Evening Kiss is een zwoel, warm parfum en ik vind hem heerlijk om met dit koude weer te dragen. Jum! De volledige review kun je hier lezen.

Mijn favoriete winter accessoires gouden ringen Lucardi H&M ketting

Gouden sieraden

Gouden sieraden zijn denk ik al een paar jaar mijn favoriet. Deze kunnen in de winter dus ook niet ontbreken. In dit seizoen draag ik toch wat meer sieraden omdat ik het in de zomer soms wat te warm vind om zoveel te dragen. Nu pak ik uit! Ik draag wat meer ringen en dan pak ik er toch gauw deze gouden ringen bij. Ze hebben allemaal een bijzondere betekenis, in dit artikel lees je er meer over.

De goudkleurige ketting met paarse steen is ook een favoriet. Ik vind deze kleur zo bijzonder en maakt van een simpel shirtje een classy outfit. Hij komt van de H&M, maar dat zie je er zeker niet vanaf!

Daniel Wellington Grace London watch horloge 1

Daniel Welling Grace Lodon horloge

Mijn nieuwste aanwinst is dit Grace London horloge van Daniel Wellington. Ik vind hem zo ontzettend mooi door het gebruik van de bordeauxrode en navy kleuren. Voor mij staan deze kleuren absoluut voor warmte op koude winteravonden. Ik zou deze minder snel in de zomer dragen, maar voor de winter vind ik hem prachtig! Mocht je trouwens erover nadenken om zelf een Daniel Wellington horloge aan te schaffen, dan heb ik een leuke verassing voor je. Ik mag van Daniel Wellington 15% korting geven op alle horloges met de code Kerstdagboek. Deze is geldig tot 15 januari 2015.
Mijn favoriete winter accessoires Michael kors armband

Michael Kors armband

Eén van mijn favoriete sieraden all time is toch wel mijn armband van Michael Kors. Ik ben een groot fan van de accessoires en tassen van dit merk en draag ze met veel plezier. Deze armband heb ik in een moeilijke tijd gekocht, ik had toen een paar onderzoeken in het ziekenhuis waarvan ik niet wist hoe ze uit zouden pakken. Het hele verhaal lees je hier als je benieuwd bent.

Zodoende heeft deze armband voor mij een extra positieve lading en geeft het mijn outift een classy uitstraling. Ik ben dol op goud en tortoise!

Wat zijn jouw favoriete winteraccessoires?

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.