Lekker op de bank hangen met de Hunkemöller Cosy collectie!

Home » Lekker op de bank hangen met de Hunkemöller Cosy collectie!

Het koude winterseizoen is begonnen! Hoog tijd dus om je te hullen in lekkere warme pyjama’s, sloffen en onesies. Hunkemöller heeft voor dit barre winterweer de Cosy Collection uitgebracht waardoor je ’s avonds op de bank kunt ploffen in pyjama’s met de leukste prints, de meest zachte badjassen en jurkjes van fleecestof. Pak je kop thee er maar bij, want ik laat je een heleboel nieuwe nachtmode en hippe accessoires zien!

Hunkemöller Cosy collectie

De Hunkemöller Cosy collectie is een grote collectie aan nachtmode die je op koude winteravonden en -nachten heerlijk warm houdt. Alles is superzacht en fluffy zodat je alleen nog maar lekker op de bank hoeft te kruipen met warme chocolademelk of een grote mok thee.

De Cosy collectie bevat zachte pyjama’s, badjassen, warme mutsen, lekkere huissokken, toffe onesies, dikke sloffen en leuke home accesoires. Genoeg om uit te kiezen dus!

Mooie seizoenskleuren

Het leuke aan de Cosy collectie is dat hij bestaat uit zowel zachte kleuren als wat meer kerstkleuren. Zo zie je lichtroze, grijs en witte tinten terug, maar ook donkerblauw, donkerrood en bruin. Helemaal ingespeeld op de tijd van het jaar. Hoe gezellig!

Home accessoires

Niet alleen is er nachtmode, maar ook aan het huis is gedacht! Gezellige kerstlichtjes, zachte kussens en mooie toilettassen die je huis een warme uitstraling geven.

Warme voeten

Echt waar, dit jaar moet ik nog een paar gezellige sloffen aanschaffen. Ik denk dat bovenstaand paartje een grote kans maakt om aan mijn voeten te belanden. Hoe cute zijn deze?

      

Onesie

En hoe lekker is het om in het weekend en in de avond in je onesie te vertoeven? Zo blijf je lekker warm en hoef je niet te koukleumen met een dekentje.

Kids

Dit jaar is er ook aan de kleine mensjes gedacht. Hoe leuk is het als jij kunt matchen met je dochter? Ik zie het al helemaal voor me dat Jade en ik matchend door huis lopen. Erg tof bedacht!

Cosy Collectie

De Cosy collectie nu te koop bij Hunkemöller en in hun webshop. Er zitten zoveel leuke items in deze collectie dat je haast alles wel wilt hebben. Ik denk zelf dat ik voor de donkerblauwe pyjama ga met zo’n superschattige pinguïn!

Wat vind jij van de Hunkemöller Cosy collectie? 

Liefs Liset

Dit is een samenwerking.

Leave a Reply

Your email address will not be published.