Kids outfit | De mooiste herfstdagen breng je buiten door!

Home » Kids outfit | De mooiste herfstdagen breng je buiten door!

Bergstein regenlaarzen outfit

Je hebt vast al gemerkt dat de dagen weer korter beginnen te worden en als het een beetje mee zit, kun je ’s ochtends wolkjes blazen in de vrieskoude lucht. Ja, je kunt wel zeggen dat de herfst behoorlijk goed zijn intrede heeft gedaan! Zo hebben Jade en Winne alweer de dikke winterjassen aan en verruilden we de sneakers voor warme schoenen en regenlaarzen. En weet je wat? Het leek me leuk om eens een outfitje te delen van Winne!

Bergstein regenlaarzen outfitBergstein regenlaarzen kids outfit

Kids 0utfit – Bergstein laarsjes

Zodra de herfst begint, weet je gewoon dat de regendruppels uit de wolken sijpelen. Geen enkele schoen is meer veilig en zeker niet als je een schoolgaand kind bent, die dol is om in plassen te springen! Ik ben zo’n moeder die het niet uitmaakt als haar kinderen met vieze kleding uit school komen. Je kunt gelukkig alles weer wassen!

Maar een paar mooie winterschoenen laat ik liever toch niet verpesten door een regenplas. Ik stuur mijn kinderen dan ook regelmatig met waterbestendige regenlaarsjes naar school, zodat ze èn geen natte voeten krijgen, èn hun dure winterschoenen niet naar de mallemoeren helpen. Win-win!

Ik ben altijd fan geweest van de Bergstein regenlaarsjes. Ze zijn zo ontzettend schattig en zijn verkrijgbaar in allemaal leuke kleuren. Lekker stijlvol in de plassen stampen zeg ik maar!

Bergstein regenlaarzen kids outfit Bergstein regenlaarzen kids outfit

Warme winterkleding in laagjes

De winterjas die Winne hier draagt kocht ik vorig jaar bij C&A. Echt jongens, het is altijd een ware strijd om een leuke jas te kunnen vinden die bij mijn stijl past. Toch slaagde ik erin om deze winterjas te vinden, want het is een twee-in-één jas. De binnenjas is donkerblauw met een lekker warm (nep)schapenvachtje en daaroverheen kun je de camelkleurige jas bevestigen zodat hij extra warm is voor de vrieskoude dagen. Zijn de temperaturen wat hoger op een dag, dan knoop je dus één jas los. Super handig!

De trui is van het merk Sturdy en is grijs gemêleerd met een leuke tekst voorop. Je ziet hem nu niet zo goed, maar binnenkort komt er een kindershoplog met alle leuke kleding die ik de laatste tijd voor Jade en Winne heb gekocht. Daar zie je meer!

De pantalon/broek is van Zara en is blauw met een beetje gekleurde stippeltjes er doorheen. De muts kocht ik vorig jaar bij de Action (echt waar!) en heeft zo’n vintage gevoel. Vind hem zo leuk!

Hopelijk vinden jullie het leuk als ik wat meer kids outfitjes deel! 

De Bergstein laarsjes kosten €29,95 en zijn onder andere te koop bij Babyplanet, Omoda.nl, Bol.com en Wehkamp.nl.

Wat vind jij van Bergstein laarsjes?

Liefs Liset

De laarsjes zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.