Jeans van Esprit

Home » Jeans van Esprit

Esprit jeans2-001

Jeans, we hebben er allemaal wel eentje in de kast liggen. Of het nou bootcut jeans zijn, flaired jeans of de immens populaire skinny jeans. I love it! Je kunt jeans echt overal mee combineren en dat maakt het stylen wat mij betreft iets makkelijker. Het liefst draag ik ze met een leuke blouse, met de voorkant in de band van mijn jeans gestopt. Of ik draag er een leuk colbertje boven. Esprit heeft een heleboel leuke exemplaren en ik heb ze voor je op een rijtje gezet!

Esprit jeans-001

In de webshop van Esprit kwam ik diverse leuke jeans tegen. De gewone denim jeans, maar ook hele mooie gekleurde. Dat is net wat vrolijker voor in de lente!

Bovenstaande jeans zijn heel trendy op dit moment. Een chino met een opgerold pijpje of een mooie gebleekte skinny jeans, er zijn echt heel veel verschillende stijlen te vinden.

  1. Chino – €69,95
  2. Medium rise skinny – €69,95
  3. Skin slim slow rise – € 59,95

Esprit jeans1-001

De gekleurde jeans zijn nu helemaal in, ga voor een leuke mintgroene (I loooove mint kleuren!) of pastelroze. Combineer het met een mooie effen blouse of een rustig shirt zodat je er niet als een zuurstok hoeft bij te lopen.

4. Medium rise skinny – €59,95

5. Medium rise slim – €49,95

6. Skin slim low rise – €59,95

Ik vind dat Esprit erg leuke jeans verkoopt en dat voor een niet al te dure prijs. Mijn favorieten zijn de denim chino en de mintgroene skinny jeans. Ik weet al wat mijn volgende aankoop gaat zijn, gna gna! Alle bovenstaande jeans kun je kopen op de webshop van Esprit.

Wat vind jij van bovenstaande jeans?

Leave a Reply

Your email address will not be published.