Fashionable met Fashees.nl

Home » Fashionable met Fashees.nl

Fashees outfit wishlist cover

Online shoppen doen we volgens mij allemaal wel. Regelmatig valt er een pakketje bij mij door de brievenbus (of de deur, want jongens, die pakketten zijn zo groot), omdat ik weer wat leuks heb uitgezocht. Toch kan het soms moeilijk zijn om te vinden wat je zoekt. En hoe staat die prachtige kokerrok nu bij dat leuke shirtje? Want je wil maar al te graag weten hoe dat met elkaar matcht. En wil je checken hoe je vriendinnen erover denken? Dat probleem lijkt nu te zijn opgelost, want bij Fashees vind je het allemaal Lees je mee?

Fashees online community fashion

Fashees online community

Fashees

Een tijdje terug ontdekte ik Fashees, een fashion shopping community waarbij je wishlists en outfits kunt samenstellen uit verschillende webshops. Er is een uitgebreid assortiment aan kleding, schoenen en accessoires met wel 2000 budget- en high end merken uit maar liefst 100 verschillende webshops. Zo vind je er merken zoals Maison Scotch, Denham en Mint&Berry, maar ook Liu Jo en Michael Kors. En het leuke is dat je alle artikelen direct kunt shoppen zodat je gelijk de juiste items in huis hebt. Gelukkig zorgt Fashees ervoor dat zij alleen webshops aan hun fashion community toevoegen die over een keurmerk beschikken. Dat maakt online shoppen toch een stukje veiliger. En bij alle aangesloten webshops heb je onder andere recht op gratis retourzending en achteraf betalen zodat je zorgeloos je kleding kunt passen en betalen.

Wishlist + Outfit

Je kunt er niet alleen shoppen, maar ook je wishlist aanmaken met je favoriete items. Zo kun je nog even nadenken over de items die je leuk vindt en je kunt er zelfs een outfit mee maken. Zoek je iets voor een bruiloft, dan kun je alles bij elkaar klikken en kijken hoe het met elkaar match. Ideaal!

Hou je van aanbiedingen? Dan kun je aangeven naar welke merken en webshops je voorkeur uitgaat en word je automatisch op de hoogte gehouden van prijsaanbiedingen. Hehe..gelukkig wordt er met ons koopjesjagers meegedacht!

Fashees outfit wishlist

Volg je vrienden en vriendinnen

Als fashionliefhebber ben ik altijd op zoek naar inspiratie voor outfits. Leuke ideeen opdoen is onzettend tof en inspireert mij tot nieuwe outfits. Bij Fashees kun je ook vrienden en vriendinnen volgen die een profiel hebben aangemaakt en kun je lekker bij elkaar ideetjes opdoen. Superleuk! Bovenstaande outfit is van mij, ik vind deze items erg leuk en zou maar al te graag het mooie Marc Jacobs horloge aan mijn collectie toevoegen, haha.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Fashees en wil je ook een wishlist aanmaken en outfits samenstellen? Je kunt je via hun website aanmelden met je e-maildres en een wachtwoord. Ook is het mogelijk om je aan te melden met je Facebook-inloggegevens.

Ben jij al bekend met Fashees? 

Artikel Fashees

Leave a Reply

Your email address will not be published.