Fashion trend | Pastel & Print Loafers

Home » Fashion trend | Pastel & Print Loafers

Fashiontrend loafers

Als grote fashionliefhebber vind ik het leuk om de trends een beetje in de gaten te houden. De laatste tijd kom ik steeds meer meiden tegen die de ouderwetse, kakkerige bootschoen – ook wel loafers genoemd – op een modieuze wijze dragen. En ze zijn tegenwoordig in superleuke kleurtjes en printjes te koop! Ik begin deze opkomende trend toch wel erg leuk te vinden en ben op zoek gegaan naar wat leuke modelletjes.

Pastel

Pastel is een tweede, grote trend die je dit voorjaar zult zien. Ik vind daarom loafers in een van deze lieve kleurtjes erg leuk. Zelf zou ik ze combineren met een lichte boyfriend jeans en een leren jackje. Zo creëer je toch een stoere fashionlook, zonder dat het ‘ballerig’ wordt. Ik heb natuurlijk ook gelijk wat outfits erbij gezocht die ik erg leuk vind staan met de loafers.

loafer outfit panter loafers groen panterprintloafers

Nu de lente al in zicht is begin ik er steeds meer warm voor te lopen. Het is misschien even wennen, maar ik denk dat er dit seizoen wel een paar loafers in mijn schoenencollectie belanden. Zolang je het maar classy en stoer combineert!

Bron outfitfoto’s: 1, 2, 3.

Wat vind jij van deze opkomende trend? Naar welk paar loafers gaat jouw voorkeur?

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.