Fashion trend | Hoe draag je een denim skirt?

Home » Fashion trend | Hoe draag je een denim skirt?

Denim skirt outfit 1

Denk je een leuk fashion item te hebben gekocht, dan weet je niet eens hoe je hem dragen moet. Tsjaa…een veel voorkomend probleem en daarom leek het me leuk om ideeën op te doen hoe je een denim skirt kunt combineren! Ik heb sinds een aantal weken zo’n lekker jaren ’90 rokje in mijn garderobe zitten en ik zat verlegen om outfits. Dus ik verzamelde wat leuke inspiratie en deel het graag met je!

Denim skirt outfit 3

Laat ik maar beginnen met de heerlijke lente- en zomeroutfitjes! Deze vind ik gewoon super leuk door de combi van het nette bloesje, het stoere, versleten rokje en de opvallende sneakers. Erg tof!
Denim skirt outfit 5

De tas vind ik iets minder, maar de top past perfect bij het knopenrokje. Een beetje hippieachtig, maar wel cute.

Denim skirt outfit 11

Deze outfit is simpel, maar naar mijn idee doeltreffend. Lekker luchtig en toch hip door de mooie tas.

Denim skirt outfit collage

Drie op een rij! Zo’n off-shoulder top zou ik niet zo gauw dragen, maar staat natuurlijk wel lekker zomers. Een turtle neck top vind ik altijd goed, dus ook bij een rokje, haha. En dan de warme wintertrui: voor de iets koudere dagen nog goed te doen!Denim skirt outfit 6

Denim skirt outfit 2

Denim skirt outfit 8

Je zou kunnen denken dat denim op denim een beetje too much is, maar ik vind het verrassend leuk! Zeker in combinatie met de Michael Kors die ze hier draagt. Toevallig heb ik deze tas ook, dus dat maakt het extra benaderbaar voor me.

Denim skirt outfit collage 2

En als laatste kan een spijkerjack ook prima op een denim rokje. Zo lang je het maar simpel en basic houdt, is er niets aan de hand. Oja, het rechter plaatje vind ik ook stoer. Een beetje 70’s inspired, maar wel een hele eigen stijl.

Hoe combineer jij graag een denim rokje? Wat is jouw favoriete outfit van hierboven? 

Bron foto’s

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.