Fashion | Throwback Outfits

Home » Fashion | Throwback Outfits

Throwback outfit

Throwback Thursday is inmiddels een bekend begrip op Instagram, waarbij je foto’s laat zien van (een hele) tijd terug. Maar wat als ik dat nou eens met mijn outfitfoto’s van het afgelopen jaar deed? Ik heb vier outfits uitgekozen waar ik met veel plezier naar terug kijk en waarbij het foto’s maken erg leuk was. Ik doe het veel te weinig besef ik me, terwijl ik het zo leuk vind om te laten zien wat ik op een dag draag! Kijk je mee?

Sweet Bikergirl

IMG_6548 IMG_6555

Deze outfit droeg ik vorig jaar toen ik naar een verjaardag ging. Het bikerjack heb ik zeker al zo’n 5 jaar, maar is niet van echt leer. Toch blijft hij mooi! Ik draag ook nog eens mijn erg geliefde Michael Kors horloge en de Yves Saint Laurent ring die ik toen net nieuw had. Het blijft een plaatje!

Denim is my Friend

IMG_6204 IMG_6221

Oh wat was ik blij toen ik eindelijk het perfecte denim giletje had gevonden. Ik kwam hem tegen tijdens een dagjes shoppen in Almere en lag gewoon op mij te wachten in de Mango! Het was nog even aftasten hoe ik hem het leukste kon combineren, maar door deze outfit is hij zowel casual als stoer en daar hou ik van. Ik vind hem echt heel leuk en nu het mooier weer is, kan ik hem ook met een leuk kanten shortje dragen!

Minty Flower Spring

IMG_1949 IMG_1945

Mint is altijd goed toch? Ik vind van wel, want oh boy wat hou ik van die kleur! De cropped top die ik hier draag was mijn allereerste pastelaankoop en ik heb er geen moment spijt van gehad. Het was juist de aanleiding tot nog meer aankopen van deze kleur, haha. Anyway, ik combineerde de kleur stoer door mijn (inmiddels niet meer) nieuwe bikerjack van H&M. Skinny jeans erbij en een paar Nike Roshe Runs en good to go! De volledige beschrijving van de kleding en accessoires die ik draag vind je hier.

A Hint of Mint

Miss Etam outfit of the day 3 Miss Etam outfit of the day 6

Haha, ik zei het al hè? Ik ben helemaal into mint dit seizoen en een lange maxi rok kon natuurlijk niet ontbreken in mijn garderobe. Hij valt zo lekker soepel dat hij ideaal is voor hete dagen. Daarnaast is hij goed te combineren met een losse top en een paar goede wedges. Deze outfit schoot ik op de foto tijdens de verjaardag van mijn dochter Jade en dat maakt het extra leuk om er naar terug te kijken!

De volledige beschrijving en extra foto’s van de outfits zijn terug te vinden in de originele artikelen. De links heb ik er bij vermeld voor de geïnteresseerden.

Welke outfit vind jij het leukste? 

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.