Fashion | My Bendel lange oorbellen + try on!

Home » Fashion | My Bendel lange oorbellen + try on!

My Bendel

Vorig jaar maakte ik kennis met My Bendel en ik was gelijk enthousiast! Want dit sieradenmerk is opgezet door twee vriendinnen die een grote passie hebben voor mode en creativiteit. Ik ontving een prachtig setje oorbellen en vertel je graag meer over dit mooie merk, want ze maken gebruik van het beste en meest duurzame edelstaal!

My Bendel

Wie is My Bendel

Twee jaar geleden is het sieradenmerk My Bendel ontstaan uit een samenwerking tussen twee studievriendinnen. Yvette en Aruna hebben een passie voor mode en creativiteit en samen hebben ze hun sterke eigenschappen gebundeld om sieraden te maken die uniek zijn en net even anders dan normaal. De sieraden worden gemaakt van het beste en meest duurzame edelstaal zodat je lang kunt genieten van je mooie sieraden. Daarnaast zijn de rosé- en goudkleurige sieraden voorzien van een ion-plating om ze nog beter te beschermen.

Het leuke is dat de meiden hun eigen sieraden nagenoeg allemaal zelf ontwerpen, een creatief duo dus! Ze laten zich inspireren door de catwalks van New York, Parijs en Milaan en door de reizen die ze maken. Hun uitgangspunt is dat elke vrouw uniek is en het verdient om te stralen met de mooiste sieraden. En kwaliteit staat bij My Bendel bovenaan, je krijgt namelijk op alle sieraden 2 jaar garantie.

sieraden sieraden

My Bendel lange oorbellen uit de Katina collectie – €39,95

Het setje dat ik uitkoos van My Bendel zijn de lange oorbellen uit de Katina collectie. Het zijn rosékleurige oorhangers van edelstaal met ronde bedels van zwart-wit epoxy. Ze zijn 50 mm lang en daardoor vrij uniek. Zo lang heb ik ze nog nooit gedragen!

Het leuke is dat dit setje zowel een zwarte als witte zijde heeft. Het is maar net hoe hij valt of rond draait en daardoor krijg je een speels effect.

lange oorbellenlange oorbellen

Conclusie

Het mooie edelstaal ziet er prachtig uit en de kleur vind ik ook geweldig. Roségoud past goed bij me en ik vind het dan ook een trendy kleur. De zwart-wit epoxy in de bedels vind ik origineel bedacht en hebben een schitterende glans.

De lengte is iets waar ik aan moet wennen. Ze zijn vrij lang en misschien laat ik ze iets korter maken bij de edelsmid, want ik vind ze veel te mooi om te laten liggen!

Zelf ben ik nog erg benieuwd naar de mooie kettingen van My Bendel. Vooral de Love schakelkettig lijkt me prachtig!

My Bendel heeft 80 verschillende verkooppunten, maar is ook verkrijgbaar in hun webshop.

Ken jij het Nederlandse merk My Bendel al? 

Liefs Liset

Dit product is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.