Fashion | Minimalistische en bohemian brillen van Specsavers

Home » Fashion | Minimalistische en bohemian brillen van Specsavers

Als je mij al wat langer volgt, dan heb je me vast wel eens met een bril voorbij zien komen. Ik vind het ontzettend leuk om fashion met het noodzakelijke te combineren en zie een bril dan ook echt als een mode item. Het kan zoveel toevoegen aan je outfit!  Ik laat je dan ook twee nieuwe brillencollecties van DAY Birger et Mikkelsen en SCANDIMANIA zien en hoe ik deze draag!

DAY Birger et Mikkelsen

Het Deense modemerk DAY Birger et Mikkelsen ken je vast wel. Het merk is sinds 1997 te vinden op de catwalks met hun Scandinavische kledingstijl. Oprichter Keld Mikkelsen bracht meer dan een decennium door in Azië, waar hij vele materialen, texturen en ontwerptechnieken bestudeerde om deze later in zijn designs toe te passen.

Zijn stijl, een chique silhouet in combinatie met etnische details, is nu vertaald naar een collectie damesmonturen met vintage glamour en een bohemian vibe, gecombineerd met Scandinavische eenvoud. Iets waar ik persoonlijk erg van houdt!

Bovenstaande bril komt uit de nieuwe DAY Birger et Mikkelsen collectie en ik vind hem inderdaad een vintage vibe hebben. De tortoise bruine kleur, het ronde montuur…het plaatje klopt helemaal!

Hij is erg opvallend en daar moet je van houden, maar stijl je hem met een kleurrijke top of jurk, dan komt hij extra goed tot zijn recht. Ik vind dit een leuk model!

SCANDIMANIA

Zelf kende ik het huismerk van Specsavers nog niet, maar de SCANDIMANIA collectie is ontstaan vanuit een behoefte aan eenvoud en rust. Dit is dé tegenhanger van de brillentrend die steeds groter, luider en opvallender lijkt te worden. De collectie is minimalistisch en er komen veel neutrale tonen en chique details in terug. Classy dus!

Hier draag ik een bril uit de SCANDIMANIA collectie en deze wordt als dè statement bril bestempeld. Een cool vlindermodel in marmerwit met een tortoise (schildpad) print bovenaan. Ik zal je eerlijk zeggen; ik moest wel even wennen aan dit montuur, maar als je op zoek bent naar een zakelijke, nette look, dan past dit montuur hier heel goed bij.

Verkrijgbaarheid

In totaal zijn er 28 Scandinavische damesmonturen toegevoegd aan de Specsavers collectie, dus daar zitten vast heel veel leuke modellen bij. Ik ben nu al nieuwsgierig! De brillen zijn verkrijgbaar vanaf €139,- voor twee monturen. Een mooie deal!

Welke van de twee vind jij het mooiste van deze brillen?

Liefs Liset

Deze brillen zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.