Fashion | Mijn nieuwe My Jewellery horloge!

Home » Fashion | Mijn nieuwe My Jewellery horloge!
My Jewellery horloge

Als ik ergens niet zonder kan, dan is het wel een horloge! Ik ben graag op tijd (lukt helaas niet altijd, maar dat terzijde) en het staat gewoon erg leuk bij een outfit. Het maakt het helemaal af! Ik kreeg een prachtig exemplaar van My Jewellery en die laat ik graag aan je zien. Want hij is niet alleen maar mooi, er zit ook nog eens een verhaal achter!

My Jewellery horloge mesh
My Jewellery horloge

My Jewellery horloge

Dit is hem dan, een mesh gouden horloge met een vierkante horlogekast. Ik vind hem zo ontzettend mooi! Het grappige is dat ik al een tijdje mijn oog had laten vallen op dit type horloge. Mijn oma droeg namelijk altijd zo’n horloge en toen ze overleed, kreeg ik die van haar. Een prachtige herinnering om te hebben. Helaas is hij niet meer in goede staat en kan ik hem niet dragen. Daarom leek het me leuk om weer eens een horloge in vintage stijl te kunnen dragen.

En daar kwam deze van My Jewellery om de hoek kijken! Hij is te koop in drie verschillende kleuren; goud, zilver en rosé. Ik koos zelf voor de gouden kleur omdat ik alleen maar gouden sieraden draag. Dat past dan toch het mooiste bij elkaar vind ik persoonlijk.

Vintage mesh horloge
Vintage mesh horloge

Leuk combineren met outfitjes

Hij sluit door middel van een klikslotje (hoe noem je dat?) en daardoor blijft hij supergoed zitten. Echt fijn! Hij is niet waterdicht, maar ik vind dat zelf niet zo’n probleem. Ik doe altijd mijn sieraden af als ik douche of zwem, dus dat komt wel goed.

Het My Jewellery horloge is momenteel een favorietje. Ik ben er enorm blij mee vanwege de vintage vibe en hij past mooi bij mijn lange jurken! Ben je niet zo’n fan van deze look, dan zou ik zeker een kijkje nemen bij de andere horloges van My Jewellery. Ze hebben superleuke (gekleurde) bandjes, maar ook horloges die perfect zijn voor naar je werk.

Wat vind jij van dit horloge?

Dit is een samenwerking.

Liefs Liset

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.