Fashion | De leukste velvet schoenen en accessoires

Home » Fashion | De leukste velvet schoenen en accessoires

 

Het begon met een paar leuke enkellaarsjes die ik voorbij zag komen en eigenlijk was ik daarna gelijk verkocht. De stof is misschien iets waar je aan moet wennen, maar ik vind het leuk! Waar ik het over heb? De velvet trend! Daarom laat ik je de leukste velvet schoenen en accessoires aan je zien!

♥ 1. Velvet rugzak – €34, 99 ♥ 2. Velvet portemonnee – €10,99 ♥ 3. Lichtgrijze pumps – €49,99 ♥ 4. Groene schoudertas – €24,99 ♥ 5. Nude platform sneaker – €39,99 ♥ 6. Donkerrode veterschoen – €49,99 ♥ 7. Lichtblauwe enkellaarsjes – €59,99 ♥ 8. Lila choker – €4,-.

Wist je dat de velvet trend in de jaren ’90 ook hoogtij vierde? Ik had zelf een heel leuk lilapaars, fluwelen jurkje die ik maar al te graag droeg met mijn zwarte Dr. Martens. Oude tijden herleven!

Dit jaar wil ik gaan voor een paar leuke velvet veterschoenen, die je erg leuk kan combineren met een versleten jeans of korte shorts. Zo vind ik de platform sneakers die je hierboven ziet erg leuk. Mijn liefde voor de velvet trend begon met een paar leuke enkellaarsjes, dus de lichtblauwe hakken zou ik zo dragen met deze koude winterdagen.

Durf je het niet gelijk te combineren in je kleding, dan kun je ook gaan voor een mooie tas. Een rugzak is handig voor als je op reis bent of naar school gaat, maar zo’n zacht avondtasje (en zeker in de kleur groen) is natuurlijk ook heel tof voor een leuke date.

Zelf ben ik nog niet aan de chokers begonnen, maar daar wil ik absoluut verandering in brengen. Ken je die rekbare bandjes nog van vroeger? Ze hebben een upgrade gekregen en zijn nu te koop in zachte kleurtjes en stofjes. Helemaal leuk!

Ik denk dat we het komende seizoen steeds meer velvet gaan zien in de fashionwereld en van mij mag het nog veel meer komen. Ik hou hier namelijk wel van!

Alle artikelen zijn te koop bij Sacha.

Liefs Liset

Dit is een samenwerking.

Leave a Reply

Your email address will not be published.