Fashion | Happy met mijn nieuwe sweater!

Home » Fashion | Happy met mijn nieuwe sweater!

Dat ik fashion enorm leuk vind, zal je misschien niet zijn ontgaan. Ik vind het heerlijk om inspiratie op te doen en nieuwe webshops en winkeltjes te ontdekken! Sinds kort heb ik er weer een lievelingstrui bij, echt waar, ik kan er wel in wonen! Ik laat je hem zien en hoe ik hem graag combineer.

My Jewellery

Mijn lekkere, warme sweater heb ik uitgekozen bij My Jewellery. Een ontzettende leuke winkel die in zes verschillende steden zit, maar ook een webshop heeft waar alle kleding te bestellen is. Handig! Sinds kort is de zesde winkel in de gezellige stad Eindhoven (echt een aanrader!) erbij gekomen. Wauw, wat een mooie winkel en wat een leuke kleding!

Ik keek er mijn ogen uit en werd helemaal blij van de toffe printjes en mooie stofjes. Nu heb ik heel wat leuke items uitgekozen en die zul je langzamerhand op mijn blog zien verschijnen. Verwacht nog meer outfitjes!

Op de foto’s in dit artikel draag ik de grijze ‘Happy’ sweater met rode, geborduurde letters. Ik vind hem zo leuk! Het liefste draag ik hem met een zwarte skinny jeans, maar hij is ook heel erg leuk om in een rokje te dragen. Dat maakt het lekker sportief.

De onderste ketting komt uit de vintage collectie en is druppelvormig. Ik draag het graag in combinatie met meerdere kettinkjes, waardoor je een speelser effect krijgt.

Happy

Yes, happy dat ben ik! Nu het nog steeds zo koud is buiten, kleed ik me nog even lekker warm aan. De trui is er trouwens ook nog in andere kleuren en teksten te koop. Ik draag hier een maat S en dat is de kleinste maat die er is. Normaal draag ik een XS, maar eigenlijk vind ik het wel leuk om hem gewoon een beetje oversized te dragen, geen probleem!

Happy sweater – My Jewellery

Ketting met maan – Luz accessoires

Vintage ketting – My Jewellery

Ring – Lucardi

Horloge – Cluse

Wat is momenteel jouw favoriete kledingstuk? 

Liefs Liset

 

Deze artikelen zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.