Fashion favorieten februari | “Something old, something new”

Home » Fashion favorieten februari | “Something old, something new”

Naast beauty heb ik nog een andere passie; fashion! Ik probeer steeds meer te schrijven over dit onderwerp omdat het iets is wat ik enorm leuk vind. Zo spit ik Pinterest door voor leuke inspiratie zodat ik weet wat er op het gebied van mode (hoe ouderwets klinkt dat?) speelt. Vandaag deel ik vijf Fashion favorites waar ik helemaal happy van word!

Als eerste laat ik je deze leuke mok van Xenos zien. Hij is lekker groot en heeft (rosé)gouden stippen. Ik ben ten eerste en dikke theeleut en daarnaast heb ik een zwak voor minimalistisch, Scandinavish design.

En hoe fijn is het om met deze koude winterdagen ontspannen op de bank te zitten met een grote mok thee?

Dit paar schoenen heb ik van de week aan mijn collectie toe kunnen voegen. Ik had al een paar hoge Dr. Martens voor de winter, maar deze lage veterschoenen met lak vind ik dan weer net iets chiquer en classy. Ik vind het vooral leuk om deze te dragen met wat nettere kleding. Het contrast is dan zo tof!

Ik moet zeggen dat ik dit jaar nog niet echt winterkleding heb gekocht, maar toen ik merkte dat de temperaturen toch weer omlaag gingen, kwam ik vorige week gelukkig nog een fijne, warme trui tegen. Deze is van de H&M en heeft een korte col. Hij is een beetje cropped (maar wel warm) en de mouwen lopen wat wijder uit.

Het is een ietwat klassieke kleur, maar kun je juist wat meer trendy maken door er leuke accessoires bij te dragen zoals een mooi horloge en armband. Verder is hij ook nog eens heerlijk warm!

Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik mijn horloge draag. Ik heb verschillende merken en modellen, maar de laatste tijd grijp ik weer vaker naar dit exemplaar van Daniel Wellington. Ik vind hem classy, maar toch van deze tijd.

Het is ook weer zo’n klassiek model, maar wat vind ik hem mooi! Vooral het bruine bandje is prachtig en hoe handig is het dat er een datumnotatie in zit?

Oké, is smokkel een beetje. Dit is natuurlijk geen fashionitem, maar een beautyproduct! Ik kreeg deze Salvatore Ferragamo Signorina eau de parfum van mijn vriend cadeau (alweer een jaar geleden hoor) en ik merk dat ik deze heel speciaal vind.

Het is een flacon van 30 ml en daarom doe ik er extra zuinig mee. Ik draag hem dan ook bij wat meer speciale gelegenheden of in het weekend. Zo blijft hij speciaal! Het is een volwassen, vrouwelijke geur die ik heerlijk vind!

Dit zijn mijn Fashion favorites! Wat zijn op dit moment jouw favorieten op modegebied?

 

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.