Fashion | De leukste badpakken voor de zomer van LASCANA

Home » Fashion | De leukste badpakken voor de zomer van LASCANA

 

LASCANA badpakken

 

Ja hoor, de eerste tropische dag is al geweest! Heerlijk zonnen in je tuin, balkon of op het strand; het kon niet op. Natuurlijk hoort daar ook een zomers badpakkie bij. Want zeg nou zelf, die dragen toch heerlijk?! Ik heb de leukste badpakken voor je op een rijtje gezet die ik bij LASCANA spotte. Kijk maar mee!

Tropical prints & colours

Jaaah, bovenstaande badpakken zijn om helemaal vrolijk van te worden! Ik hou wel van een kleurtje in de zomer en met deze mooie exemplaren zit je natuurlijk goed. En ken je een monokini al? Dat is een soort kruising tussen een badpak en een bikini. Van de achterkant heb je meer een blote rug, maar aan de voorkant is het bedekt. Een leuke combi vind ik! En die prints, wauw, echt heel mooi! Mijn favoriet is nummer 4 van Jette. Prachtig!

1. ♥ Bruno Banani €64,99 2. ♥ Olympia €59,99 3. ♥ S. Oliver €54,99 4. ♥ Jette 5. ♥ Jette €69,-.

 

 

Favoriete badpakken

Hou je meer van frisse tinten, dan zijn deze badpakken helemaal jouw ding! Een combinatie tussen turquoise en zeeblauwe tinten is altijd goed. Een tintje koraal vind ik trouwens ook zo lekker zomers. Als het aan mij ligt, scoor ik dit jaar weer een mooi badpak. Ik heb nu al een paar jaar dezelfde, maar het zou wel fijn zijn om deze af te kunnen wisselen als ik op vakantie ben en er eentje in de was zit. Maar er is genoeg keuze heb ik wel gemerkt!

1. ♥ Venice Beach €49,99 2. ♥ Adidas Performance €39,99 3. ♥ Sunseeker €79,99 4. ♥ LASCANA €59,99 5. ♥ LASCANA €69,99.

Alle badmode die je hierboven ziet, is te koop in de webshop van LASCANA. Ze hebben een enorm uitgebreid assortiment met badkleding, lingerie en nachtmode. Echt de moeite waard om eens tussen te kijken!

Nu ben ik wel benieuwd of jij liever een bikini of badpak draagt? Of draag je ze gewoon allebei? 

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.