Fashion crush | Baby blue biker jacket

Home » Fashion crush | Baby blue biker jacket

Baby blue biker jacket Collage

Ineens was hij er. Ik zag de babyblauwe bikerjas steeds vaker voorbij komen op het wereldwijde web. En wat was hij mooi! Lekker zomers, een fris kleurtje en ja, toch ook wel een beetje opvallend. Natuurlijk kan het al gauw too much worden, maar als je hem combineert met rustige kleuren, dan kan het heel tof staan. Mijn obsessie werd groter en groter en ik verzamelde allemaal leuke plaatjes op Pinterest van dit stoere jasje. Hoe je hem draagt? Ik geef je inspiratie!

Baby blue biker jacket 12

Zo’n blauw jasje fleurt je simpele outfit helemaal op. Bij een lichtgrijze trui en jeans kan hij sophisticated staan en lekker nonchalant. Like it!

Baby blue biker jacket Collage 1

Lekker simpel bij versleten shorts en een wit hemdje.

Baby blue biker jacket 3

Dit is meer een suède, babyblauw jasje en staat erg chic!Baby blue biker jacket 4 Baby blue biker jacket 5

Natuurlijk kun je ook kiezen voor wat grovere details in het jasje, zodat hij wat stoerder en edgy overkomt.Baby blue biker jacket 6

Streetstyle. 

Baby blue biker jacket 9

Dit is toch wel een van mijn favoriete outfits! Lekker classy, maar ook met een fashion twist. Kijk die schoenen erbij, super!Baby blue biker jacket 10

Same story over here. Wat een plaatje van een outfit! Helemaal in stijl met de Chanel tas en hoge pumps. Zo’n jumpsuit maakt het dan helemaal af en ik zou deze outfit zo dragen bij een avondje uit.

Mijn liefde voor babyblauwe bikerjasjes is echt enorm groot geworden. Ik vind het nog steeds niet de makkelijkste kleur om te dragen, maar deze plaatjes geven mij wel inspiratie hoe ik zo’n kleur jasje zou dragen. Like it a lot!

Wat vind jij eigenlijk van een babyblauw bikerjasje? Zou je het dragen? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.