Fashion | 14 Karaat gouden oorknopjes die overal bij passen!

Home » Fashion | 14 Karaat gouden oorknopjes die overal bij passen!

Mostert juweliers gouden oorknopjes

Sieraden zijn iets waar ik graag bewuste keuzes in maak. Mooie materialen en een goede kwaliteit zijn punten waar ik op let. Ik geef dan ook liever iets meer uit zodat ik ook jaren kan genieten van een prachtige ketting of armband. Sinds kort heb ik er een mooi paar gouden oorknopjes erbij, van echt goud en met twinkelende steentjes erin verwerkt. Ik laat je ze zien!

Mostert juweliers gouden oorknopjes

Mostert juweliers gouden oorknopjes

Gouden oorknopjes van Mostert juweliers

Aangezien ik een echte sieradenliefhebber ben, vond ik het ook extra leuk dat ik van Mostert juweliers een paar gouden oorknopjes uit mocht zoeken. Ze hebben een enorm aanbod waardoor ik wel even zoet was op hun website.

Ik koos voor deze gouden oorknopjes omdat ze van een heel mooi materiaal gemaakt zijn. Het paar is van 14 karaat goud gemaakt en heeft glinsterende zirkoniasteentjes. Ze zijn 10 mm hoog, waardoor ze subtiel blijven, maar wel genoeg opvallen om je oren mooi uit te laten komen.

Dit is nou echt een setje die overal bij past en voor zowel dagelijks dragen geschikt is als voor een chique aangelegenheid. Hierdoor zal ik ze dus vaak gaan dragen!

En extra leuk is dat het verzonden wordt in een mooie cadeauverpakking. Zo is het echt een verrassing voor jezelf of als je deze cadeau geeft.

Mostert juweliers gouden oorknopjes Mostert juweliers gouden oorknopjes

Goud is de trend!

Draag ik deze mooie gouden oorknopjes in mijn oren, dan voelt het helemaal af. Sinds afgelopen jaar draag ik steeds weer meer oorbellen en ben ik blij dat mijn gaatjes niet dichtgegroeid zijn. Het leuke is dat met deze oorbellen het lijkt alsof je meer dan één gaatje in je oren hebt, waardoor je ook wat meer die ‘festival-look’ krijgt. Super tof!

Gouden oorknopjes zijn echt wat voor jou als je een warme ondertoon hebt, maar tegenwoordig kun je goud bij ieder huidtype dragen. Het is op dit moment echt een trendkleur! Het is maar net wat jij het mooiste vindt staan bij jezelf.

Wat betreft de kwaliteit kan ik kort zijn; deze is supergoed! De oorknopjes zijn sterk en gaan jaren mee doordat ze van 14 karaat goud gemaakt zijn. Dit materiaal is vanzelfsprekend niet goedkoop, maar daar staat duurzaamheid tegenover.

Dit specifieke paar gouden oorknopjes kost €143,- en is te koop in de webshop van Mostert juweliers. Ze hebben ook winkels waar je terecht kunt. Deze kun je vinden in Dordrecht, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Krimpen aan den Ijssel, Ridderkerk en Spijkenisse.

Wat voor oorbellen draag jij graag? En ga jij liever voor budget of voor kwaliteit?

 

Liefs Liset

Dit product is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.