Durf te experimenteren met make-up

Home » Durf te experimenteren met make-up

Experimenteren met make-up Beautydagboek Collage

Don’t worry, ik ben met deze looks niet overdag de straat opgegaan. Of nou ja..als ik dat wel deed, who cares? Want hoe jij eruit ziet bepaal je zelf. En als jij opvallend de deur uit wil is dat misschien alleen maar heel erg tof en laat je zien wie je bent. Hoewel ik me ook kan voorstellen dat niet iedereen met deze zware looks de deur uit zou gaan. Toch kan het erg leuk zijn om eens te experimenteren! Ik vind het zelf namelijk ontzettend leuk om met make-up bezig te zijn – ik heb notabene een visagie opleiding gedaan – en wilde dit keer iets meer editorial/fashion make-uplooks maken.

IMG_9661

IMG_9659

Deze look maakte ik met een nieuw palette wat ik laatst kocht. Er zaten zoveel mooie en gewaagde kleuren in, dat ik niet koos voor de veilige bruintinten, maar voor de felle tinten ging. Ik heb verschillende kleuren paars gebruikt (shimmer en metallic) en deed daar een zwarte winged eyeliner bij. Daarnaast heb ik flink gebruik gemaakt van highlights en shapen. Je gezicht krijgt dan zoveel meer diepte en vorm, dat is echt leuk om te zien! Ik bracht een felle koraalkleur op mijn lippen aan en daar overheen nog eens een lipgloss in dezelfde tint. Excuses trouwens voor mijn wenkbrauw die een beetje slordig zit, ik ontdekte dit pas nadat de foto’s genomen waren.

IMG_9747

IMG_9757

De tweede look is meer gericht op de lippen. Een vampy donkerrode of dieppaarse berrykleur is nu heel erg een trend in make-upland. Dit is de eerste keer dat ik zo’n diepe en donkere kleur droeg, dat het voor mij ook even wennen was.  Maar nu vind ik het echt helemaal super! Je kunt zien dat door de berrypaarse kleur je huid veel lichter lijkt. Eigenlijk geeft het wel een heel vet effect, vooral omdat mijn ogen vrij neutraal zijn. Op mijn ogen draag ik trouwens een warme, bruine oogschaduw, een zwart oogpotlood en een zwarte mascara. Ook hier heb ik weer veel gebruik gemaakt van shapen en bracht ik highlighter (lichte, glanzende poeder) op de juiste plekken aan zoals op de koontjes van mijn wangen en op mijn neusbrug.

Wees dus niet bang om te experimenteren, want je kunt zoveel ontdekken en leren van het oefenen met make-up. Probeer eens kleuren die je nooit draagt en ontdek wat je verrassend goed kan staan!

* Deze looks horen bij make-upproducten waarvan de reviews heel binnenkort van online komen. Je zult dus nog even moeten wachten op de merknamen die bij de looks horen :). Word je al nieuwsgierig?

Experimenteer jij wel eens met looks? Wat heeft jou het meest verrast toen je iets probeerde?

Leave a Reply

Your email address will not be published.