Christmas tip! | Daniel Wellington geschenkset + kortingscode

Home » Christmas tip! | Daniel Wellington geschenkset + kortingscode

Daniel Wellington geschenkset kortingscode

Nu Sinterklaas ons landje weer heeft verlaten, is het tijd om je op te maken voor de kerst. De kerstklassiekers heb ik inmiddels al in mijn Spotify-lijst staan, nu de cadeaus nog! Ik ontving een vervroegd kerstcadeautje die ik graag aan je laat zien, want de Daniel Wellington geschenkset is prachtig en kun je helemaal zelf samenstellen!

Daniel Wellington geschenkset kortingscode

Daniel Wellington Classic Bracelet white kortingscode

Daniel Wellington geschenkset met 10% korting

Dat Daniel Wellington mooie horloges verkoopt, is je vast niet ontgaan. Ik ben dol op hun mooie, klassieke design omdat ze nu eenmaal overal bij passen. Daarnaast kun je de horlogebandjes verwisselen, waardoor je iedere keer een andere stijl kunt creëren.

Voor deze kerst heeft het Zweedse merk de Daniel Wellington geschenkset gelanceerd. Deze bestaat uit een luxe, fluwelen geschenkdoos met rode strik met hierin een horloge en een extra horlogebandje òf een horloge met een mooie armband. De keuze is geheel aan jou wat je mooi vindt!

Het leuke is dat Daniel Wellington in de aanloop naar kerst je 10% korting geeft op deze geschenksets. Dat scheelt dus weer!

Daniel Wellington Classic petite sterling kortingscodeDaniel Wellington Classic petite sterling outfit

Daniel Wellington Classic Petite Sterling + Classic Bracelet White 

Zelf koos ik voor de geschenkset met daarin het Classic Petite Sterling horloge en de Classic Bracelet White. Ik had nog geen zilveren horloge en armband en het leek me daarom leuk (en handig!) om eens voor deze kleur te gaan. Normaal gesproken kies ik voor goud of rosé goud, maar zilver vind ik ook prachtig en zou ik vaker eens voor moeten kiezen!

Daniel Wellington Classic petite sterling

Bestel nu op Daniel Wellington met 15% extra korting!

Ja, je leest het goed! Bovenop die 10% korting op de Daniel Wellington geschenksets, geef ik je nog eens 15% korting op je gehele bestelling! Gebruik daarvoor mijn speciaal aangemaakte kortingscode DAGBOEK. Hoe aantrekkelijk is het om nu alvast een mooi kerstcadeau te kopen voor je vader, moeder of geliefde? Met zo’n stijlvolle set maak je iedereen blij (ook jezelf!).

De Daniel Wellington geschenkset is te koop in hun webshop.

Zou jij graag zo’n Daniel Wellington geschenkset willen krijgen voor kerst?

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.