Budget | Ebay Finds editie 4

Home » Budget | Ebay Finds editie 4

Ebay finds products wishlist

Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent een nieuwe Ebay Finds! Iedere maand laat ik je kennis maken met heel wat goedkope Ebay items en zo is editie 4 een feit geworden. Mijn volglijst wordt steeds langer en langer, maar er zijn zulke leuke budgetspullen te koop. Ik heb ze voor je op een rij gezet, kijk je mee?

Macbook air make-up spiegeltje ♡ €3,84

Hoe cute is dit? Als beautyliefhebber en misschien wel -blogger, moet je deze hebben. Het is een mini-Macbook die je haast voor je oude Barbies op zolder zou gebruiken. Maar nee hoor, deze gaat lekker mee in je tas voor onderweg. Hoe hip, haha!

Katoenen lichtbolletjes (20 stuks) ♡ €13,11

Misschien ken je deze lichtbolletjes wel van een grote webshop dit ze verkoopt. Ik vond ze zo ontzettend leuk, maar de prijs vond ik aan de hoge kant. Ik ging dus op zoek naar een goedkope variant en ik vond ze op Ebay! Vele malen goedkoper en ze zien er precies hetzelfde uit. Deze ga ik binnenkort bestellen voor ons nieuwe huis :).

Bruine, (nep)leren tas ♡ €15,43

Volgens mij is dit model tas ooit te koop geweest bij de Zara. Ik vond hem toen al zo leuk, maar het is er nooit van gekomen. Dit modelletje is leuk voor naar je werk of als je naar college gaat met niet al te veel spullen. Like!

Blouse met vogeltjes ♡ €2,81

De zomer is gelukkig nog niet helemaal over en een verkoelend shirtje of bloesje kan nog best. Deze is lekker vrolijk met allemaal vogeltjes erop. En de prijs; daar word je toch vrolijk van?

Flower horloge ♡ €1,50

Dat de Daniel Wellington horloges helemaal ‘on trend’ zijn, wist je natuurlijk al. Gelukkig zijn er veel merken die geïnspireerd raken hierdoor. En zie hier het resultaat. Een leuke, vrolijke twist met bloemen en een mooi, bruin polsbandje. En ze zijn in nog meer kleuren verkrijgbaar!

Ik hoop dat ik je zo weer wat leuke inspiratie heb kunnen geven! Alle prijzen zijn trouwens inclusief verzendkosten. En heb je nog niet genoeg gezien? Lees dan vooral mijn vorige Ebay Finds-artikelen dan even terug. Klik hier voor versie 1, 2 en 3.

Wat was jouw laatste Ebay-aankoop?

Handwritten liefs liset

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.