Winter Wonder Workshop by MadamLotte + Unboxing + Make-uplook

Home » Winter Wonder Workshop by MadamLotte + Unboxing + Make-uplook

Winter wonder workshop madamlotte cover

Was ik gisteren toch even een bofkont! Samen met nog zeven andere beautylovers mocht ik aanschuiven aan de grote make-uptafel bij Madam Lotte herself. Dit najaar organiseerde zij een Winter Wonder Workshop waarbij we aan de slag gingen met hardcore shapen en een donkere smokey eye. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad en kreeg ook nog eens een hele leuke goodiebag mee.

De workshop

Winter wonder workshop madamlotte

Na een reis achter de rug te hebben gehad van dik een uur rijden, kwam ik aan bij het gezellige huis van Lotte. Ik kon gelijk aanschuiven aan een lange tafel die er goed gedekt uitzag. Voor iedereen stond er een spiegel en een handdoekje klaar. Na wat gekletst te hebben konden we beginnen!

We leerden shapen a la Kim Kardashian en we brachten een mooie smokey eye aan. Verderop in dit artikel kun je zien hoe het geworden is. Erg leuk om te doen! Maar dat was niet alles, we kregen ook nog een te gekke en echt overvolle goodiebag mee. Met een aantal producten konden we dus gelijk aan de slag om onze skills te gaan uitproberen.

Winter wonder workshop madamlotte cupcakes

Jummie! Heerlijke, zelfgebakken chocolade cupcakes met botercrème. Lotte liet bij een vriendin van haar zien hoe je het beste kunt shapen en hoe je een smokey eye aanbrengt. Daarna konden wij het bij onszelf uitproberen. Erg leuk om te zien hoe iedereen zich aan het opmaken was. En het resultaat mocht er zeker wezen. Alle meiden zagen er  prachtig uit. Tegen het einde van de worskhop was het tijd om naar buiten te gaan en een groepsfoto te maken met alle opgemaakte meiden.

Ik heb zelf haast geen foto’s gemaakt, want ik was veel te druk met make-uppen. Lotte en haar vriendinnen hebben alles vastgelegd op foto en film en dat komt binnenkort op haar blog te staan. Ik ben dus heel erg benieuwd!

Beautydagboek en Anne Solveig

En wie was er ook? Anne! Echt superleuk om haar eens te ontmoeten. Ik zie er zelf nogal vermoeid uit (voelde me niet helemaal top), maar Anne ziet er natuurlijk zoals altijd stralend uit :).

Liset op weg naar huis

En toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Ik ben met smokey eyes en goed geshapete (is dat een woord?) wangetjes de auto ingestapt. Zonde dat ik niet op stap ging die avond ;).

De geleerde skills 

Winter wonder workshop madamlotte make-uplook shape:highlight

Thuis aangekomen heb ik natuurlijk gelijk foto’s gemaakt van mijn gemaakte make-uplook. Als basis heb ik spierwitte, concealerachtig spul onder mijn ogen aangebracht en op mijn neusbrug, kin en tussen mijn wenkbrauwen. Dit zorgt ervoor dat die delen juist naar voren komen.

Om te shapen gebruikte ik een een hele donkere mousse foundation. Deze bracht ik aan onder mijn jukbeenderen en net onder mijn kaaklijn. Dit zorgt ervoor dat deze delen naar achteren vallen en meer diepte creëren. Weg onderkin en ‘Hallo!’ jukbeenderen. Het geeft meer definitie aan je gezicht.

Als laatste breng je er een vloeibare foundation overheen die niet al te dekkend is. Zo is je gezicht egaal, maar wel met de juiste dieptes. Als laatste kun je dan nog een mooie, glanzende highlighter op je jukbeenderen aanbrengen en een matte, donkere poeder om je wangen nog eens extra te shapen. Voila en good to go!

Winter wonder workshop madamlotte make-uplook

Daarna gingen we aan de slag met smokey eyes. Superleuk, want het is weer eens wat anders dan een neutrale look. Ik hou van experimenteren!

Winter wonder workshop madamlotte gebruikte producten make-uplook

De producten die ik heb gebruikt voor bovenstaande look:

  • Gosh BB Powder All in One in de kleur 06 (voor het shapen)
  • Gosh Natural Blush in 42 Melon
  • ELF Brightening Eye Color in Drama
  • ELF highlighter in Gotta Glow (voor de highlight)
  • ELF Brightening eyeliner in Black

Winter wonder workshop madamlotte goodiebag

En dan niet te vergeten; de goedgevulde goodiebag! Die kan ik jullie natuurlijk niet onthouden.

Winter wonder workshop madamlotte goodiebag 1

Winter wonder workshop madamlotte goodiebag 3

Winter wonder workshop madamlotte goodiebag 2 Winter wonder workshop madamlotte goodiebag 4 Winter wonder workshop madamlotte goodiebag 5

Pff…hoezo ‘ik heb teveel gezegd’. Niet normaal meer! Ik heb de komende tijd genoeg te testen en te reviewen. Ik heb gisteren enorm veel plezier gehad met alle meiden die bij de workshop waren en het was erg gezellig! En Lotte, ik wil je hierbij nogmaals bedanken voor deze leuke middag. Bedankt voor je gastvrijheid!

Shape jij wel eens je gezicht? En draag je wel eens smokey eyes?

– * Doe jij al mee met mijn winactie waarbij je 2 horloges kunt winnen? *-

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.