Smashbox visagie workshop, nieuwste collecties bekijken en opening van Suite Novotel

Home » Smashbox visagie workshop, nieuwste collecties bekijken en opening van Suite Novotel

Smashbox shape matters mooi pr

Afgelopen donderdag zat ik al vroeg in de trein naar Amsterdam. Ik was uitgenodigd voor de Shape Matters workshop van Smashbox waar ik opgemaakt zou worden door pro-artist, oftewel visagist, Wil Malherbe. Ik had nog niet eerder kennis gemaakt met dit merk en ik had er ongelooflijk veel zin in. Zo vaak wordt ik niet opgemaakt en als dat in een leuke setting gebeurd, ben ik helemaal blij! Ook ging ik naar een open dag van een PR-bureau en was ik bij de opening van Suite Novotel in Den Haag om er vervolgens ook een nachtje te blijven slapen!

IMG_0113IMG_0150

Ik werd ontvangen door Dasha, een hele lieve meid die stage loopt bij het PR-bureau die de workshop van het make-upmerk Smashbox organiseerde. Ze heeft ook haar eigen blog die zeker de moeite waard is om te bekijken! Ondertussen werden er al andere bloggers opgemaakt en daar ontmoette ik Lisanne, waar ik ook de hele dag mee zou reizen om naar andere events te gaan. Gezellig en leuk!

* Alle foto’ zijn gemaakt met een compactcamera omdat ik niet de hele dag met een zware spiegelreflexcamera door Amsterdam wilde lopen. Ze zijn dus van iets mindere kwaliteit, excuses hiervoor! Een paar foto’s zijn door Lisanne Hoekstra haar spiegelreflex gemaakt, dat zal ik bij de desbetreffende foto vermelden. 

IMG_0275

Eerst werd mijn gezicht gereinigd en er werd primer aangebracht top mijn ogen en gezicht. *Foto gemaakt door Lisanne. 

IMG_0114

Daarna werd er foundation en concealer aangebracht zodat de basis klaar was voor Wil Malherbe die de rest van de oogmake-up, het shapen en de lippen zou doen. Bovenstaande kwast werd gebruikt voor de foundation. En het leuke is dat je hem in drie verschillende standen kunt gebruiken. Naar mate je hem meer naar boven draait, wordt hij wat losser en krijg je een luchtiger en transparanter effect. Een geweldige kwast!IMG_0117

Wauw, wat een prachtige make-up!

IMG_0331Hier is Wil Malherbe bezig met het shapen. Zie je die jukbeenderen, ze knallen er nu uit! *Foto gemaakt door Lisanne.
IMG_0145

Een longlasting lippotlood werd aangebracht. Die heeft er zelfs tot in de avond opgezeten!

IMG_0348

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand….*Foto gemaakt door Lisanne. 

IMG_0152

Na afloop even genieten van lekkere hapjes. Het was goed verzorgd!IMG_0155

Daarna was het tijd om door te gaan naar een ander PR-bureau. Met Lisanne (rechts) pakte ik de tram en we kwamen daar Nadia (links) tegen. Gezellig! Zij wist de weg, dus dat was erg handig.

IMG_0158

Bij Simply PR werden we verwelkomt met chocolade-sojamelk van Alpro. Een mooie vervanger als je geen melk drinkt.

IMG_0162

Lekkere snacks. IMG_0164

Aveda is een merk dat natuurlijke ingrediënten in haar verzorgingsproducten gebruikt. Zo hebben ze een nieuwe haarlijn waar ook een fijne crème in zit die pluizig en krullend haar tijdelijk straight. Zo heb je drie wasbeurten lang plezier van glad en stijl haar. Hoe handig is dat voor mensen die niet gelijk hun haar willen relaxen? Ook kreeg ik een fijn product mee om te testen. Die kun je binnenkort verwachten op mijn blog. IMG_0167

Aveda heeft ook natuurlijke make-up. IMG_0174

Bij GOSH maakte ik kennis met de nieuwe herfst/winter collectie, waar je op mijn blog al wat reviews van hebt kunnen lezen over de Velvet Touch lipsticks, de Velvet Touch lip liners en de Crazy Volume MascaraIMG_0177

Artdeco heeft prachtige nieuwe kleuren nagellak. Wat zijn ze mooi! Ook is er een heel leuk make-uppalette te koop waar je je eigen kleuren oogschaduw mee kan samen stellen. Een op maat gemaakt palette, die helemaal naar jouw zin is. Hoe cool!

IMG_0183

Ook waren er nieuwe kleding- en sieradencollecties te zien. Ik vind deze armbandjes van By-Bar erg mooi, helemaal mijn smaak

IMG_0185

By-Bar. IMG_0186

By-Bar. IMG_0188

Kinderkleding van McGregor. IMG_0189

Wauw, ik ben echt omver geblazen door deze mooie, zalmkleurige tas van LK Bennet. IMG_0194

Party party!IMG_0195 IMG_0197

COOEE sieraden. IMG_0199

COOEE sieraden.IMG_0200

En tot slot waren er ook bijzondere sieraden van het merk COOEE. Het merk komt uit Zweden en de sieraden die je ziet komen uit de Eccentric lijn, die bestaat uit funky sieraden met een industriële uitstraling.  IMG_0202

Na een hoop tram- en treingereis kwam ik uiteindelijk met een heleboel leuke bloggers aan bij het Suite Novotel in Den Haag. We mochten inchecken en onze kamer bekijken. En dat zag er goed uit!

IMG_0207

Een lekker bed. IMG_0208

IMG_0215

De badkamer met bad en om de hoek zat nog een stortregendouche. IMG_0211

Hallo!
IMG_0233

Met Anna had ik al lekker gekletst in de trein en we zijn samen naar beneden gegaan voor de opening van het hotel. Say cheese!

IMG_0243

IMG_4266

Er werden allemaal kleine hapjes geserveerd en als topper kwam dit heerlijke chocoladetaartje voorbij. Jum! Het was erg gezellig me alle meiden en we zijn zelfs nog even de stad in gegaan om bij LUSH langs te gaan. Als je een bad tot je beschikking hebt, moet je natuurlijk wel lekker badderen! Dus ik heb stiekem ook nog wat fijne bad- en verzorgingsspulletjes gehaald.

IMG_4290

Relax time!

IMG_4285

Dit schattige beertje ging met mij mee in bad. Ik weet niet eens meer hoe hij heet, maar hij is heerlijk verzorgend en laat een fijn laagje op je huid achter. Perfect voor een droge huid!

IMG_4282

En na nog een aflevering Sex and the City te hebben gekeken, dook ik toch echt mijn bedje in. Helaas was het enorm koud op mijn kamer en kon ik de temperatuur maar niet omhoog krijgen. Ik heb het dekbed dus maar helemaal dubbel gevouwen en als een mol eronder gelegen, haha. Gelukkig was dat voldoende, maar ik hoorde van andere meiden dat het weer heel warm op de kamer was en dat ze zelfs ramen open moesten gooien. Gek niet?!IMG_0254

Ontbijtje!

IMG_4321

En toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Ik heb een heerlijke dag in Amsterdam gehad met de leuke Smashboxworkshop, nieuwe collecties die ik mocht bewonderen en natuurlijk het uitje naar de opening van het Suite Novotel in Den Haag. Wat was het tof en ik heb weer een hoop leuke bloggers/YouTubers ontmoet! Met Suzanne reed ik gezellig in de trein mee, wat wel zo leuk is als je lang moet treinen.

Bedankt voor deze leuke dag!

Handwritten liefs liset

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.