Mijn metamorfose bij Keune kappers

Home » Mijn metamorfose bij Keune kappers

Keune True beauty event 2

Vorige week bracht ik een heel leuk bezoekje aan het hoofdkantoor van Keune. Ik zou niet alleen een rondleiding krijgen door de fabriek, maar ook een metamorfose! Superleuk natuurlijk, dus ik reed met heel veel zin naar Soest toe. Ik werd daar heel hartelijk ontvangen door de PR-ladies en de kappers van Keune en kletste wat bij met andere bloggers. Na een warme kop thee liepen we naar de presentatieruimte waar we meer achtergrondinformatie kregen over het (familie)bedrijf, de producten die in ontwikkeling zijn en we snuffelden tussen alle machines in de fabriek.

Keune True beauty event 1

De presentatie die we kregen was erg interessant en ik was onder de indruk van het feit dat Keune al zo lang een hecht familiebedrijf is. De producten worden hier in Nederland ontwikkelt en geproduceerd. Net zo lang totdat de producten minstens beter zijn dan die van de concurrent. Een hele goede instelling, die jou als brand alleen maar verder helpt!

Hierna konden we aanschuiven in de kappersstoel en mochten we onze wensen kenbaar maken. Bovenstaande foto is de ‘voor’-foto waarin ik mijn haar in een lange bob draag, met een zachte goudbruine kleur erin. Een restantje nog van mijn ombre haar die ik jaren heb gehad. Ik was het zat, dus ik ging voor iets anders!

Keune True beauty event 2 Keune True beauty event 3

Na een fijne wasbeurt en hoofdmassage door Trijntje Hoekstra (wat een fijne kapster!), ging de haarverf erin. Ik wilde niet voor een permanente kleur gaan omdat ik mijn eigen haarkleur weer terug wil laten groeien. Een tijdelijke kleur voor zo’n twee maandjes leek me daarom de ideale keuze.

Keune True beauty event 13

Yes, een hele charmante foto! Bij de haaraanzet en tot ongeveer bij mijn oren is er een diepe auberginekleur in gezet. Daarna is het streeploos over gegaan in een meer warme bruinrode tint. Je kunt je wel voorstellen dat ik niet kon wachten om mijn haarkleur te zien!
Keune True beauty event 4

Na ongeveer een half uurtje mocht de verf eruit en werd ik nog even bij geknipt. Heerlijk! Ik was in principe al tevreden met mijn kapsel, maar er mochten wel weer even wat puntjes vanaf om het weer wat frisser te krijgen.
Keune True beauty event 5

Van mezelf heb ik krul/slag in mijn haar, maar voor de verandering vond Trijntje het wel leuk (en ik ook!) om mijn haar wat glanzender en stijl te föhnen. En dat beviel goed! Ik kreeg echt zo’n glamourous kapsel, haha. Keune True beauty event 6

Ik kijk hier niet al te best, maar dit was de enige foto die ik van mij en Trijntje had (de andere waren nog erger, kun je nagaan!). Ik ben haar heel dankbaar voor het mooie resultaat! Wel even wennen om mijn haar zo stijl te zien, maar thuis draag ik het natuurlijk altijd met krullen. Keune True beauty event 7

Het leuke was dat hairstylist Ilham Mestour ook aanwezig was om ons van een nieuwe hairdo te voorzien. Ik vind haar zo’n krachtige vrouw en ze heeft een heel groot talent voor het knippen en stylen van haar. Ilham is ambassadrice van Keune en daar is zij echt de perfecte match voor. Misschien ken je haar nog wel van Hollands next hair guru? Ik vond dat programma echt geweldig om naar te kijken.
Keune True beauty event 10

Die avond kwam ik laat thuis van het event, maar wel met enthousiaste verhalen. Wat was het een leuke dag! Ik heb het zo gezellig gehad met de kappers, PR-ladies en de bloggers. De volgende dag heb ik mijn haar natuurlijk gestyled zoals ik het zelf meetal doe en heb toen ook gelijk even goede foto’s gemaakt van mijn nieuwe kleur en kapsel.Keune True beauty event 8

Keune True beauty event 9

Keune True beauty event metamorfose
Voor – Na

Je ziet het al aan de foto’s, maar ik ben er blij mee! Ik heb weer een hoop volume en krul gekregen en mijn haarkleur is net wat warmer, daardoor oogt mijn gezicht ook zachter.

Na afloop kreeg ik trouwens ook een paar fijne haarverzorgingsproducten mee en die ga ik de komende tijd uitproberen. Zeker nu mijn haar weer helemaal tip top in orde is, wil ik het ook goed verzorgen!

Zou jij ook wel eens weer wat anders met je haar willen doen? Waar zou jij voor gaan?

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.