Keune Streetsalon launch, Fair Fashion update en hoe gaat het met me?

Home » Keune Streetsalon launch, Fair Fashion update en hoe gaat het met me?

Daar ben ik weer hoor! De afgelopen dagen heb ik even geen artikel geplaatst, maar ik vertel je graag waarom. Ook ben ik naar een heel leuk persevent van Keune geweest toen de Streetsalon gelanceerd werd en vertel ik je over mijn Fair Fashion avontuur. Even een update dus!

Ik was een beetje afwezig

De afgelopen week heb ik even niks geplaatst en dat vind ik zelf ook ontzettend jammer! Het was een drukke week, waarin Winne een paar dagen ging wennen op school en daardoor was ik ook veel aan het halen en brengen (Jade gaat wel hele dagen naar school), dus ik maakte zo’n zes ritjes op een dag om kids op te halen!

Natuurlijk gaan de dagelijkse dingen ook door zoals boodschappen doen, huishouden etc. Tel daar bij op dat mijn endometriose niet zo lekker ging en dat had als gevolg dat ik ’s avonds gewoon uitgeput was. Op zo’n moment heb ik er even geen puf meer voor en ik hoop dat je dat begrijpt!

Vanaf volgende week gaat Winne hele dagen naar school en dan is het echt weer rust in huis. Hoe gek het misschien ook klinkt, maar dit is voor mij ook wel iets waar ik naar uitgekeken heb. Een tijd waarin ik overdag echt kan herstellen en rusten vanwege mijn chronische ziekte. De rust die ik nu overdag niet krijg omdat ik de zorg heb voor kinderen. Daar heb ik zelf natuurlijk voor gekozen, maar dat neemt niet weg dat ziek zijn en het hebben van kinderen een zware combinatie is.

Het is dan ook fijn dat ik straks meer balans heb in het nemen van rust en het zorgen voor de kinderen. En daarbij kan ik voor mezelf meer werken aan ontspanning door lekker te kunnen bloggen! Vanaf volgende week is het dan ook de bedoeling dat ik weer iedere dag een artikel kan plaatsen. Heerlijk vind ik dat.

Launch Keune Streetsalon

Gelukkig was er deze week ook tijd voor leuke dingen doen. Ik was namelijk uitgenodigd voor de launch van de Keune Streetsalon, een nieuwe, online inspiratieplatform voor kappers en haar klanten. Dit platform bevat hele leuke video- en fototutorials om inspiratie op te doen en lookbooks te bekijken, maar je kunt ook je favoriete looks opslaan, moodboards samenstellen en je eigen creaties delen.

Het leuke van dit online platform is dat er samen met streetstyle fotografen van over de hele wereld en hoofdredacteur/hairstylist Ilham Mestour de beste streetstyle kapsels geselecteerd worden en deze direct via alle digitale apparaten naar de salons brengt. Veel inspiratie dus!

Deze launch werd gevierd met een heerlijke lunch! Samen met Sophie (links op de foto) en Elisa was het een gezellige middag. Even genieten van alle mooie haarstijlen die voorbij kwamen, inspiratie opdoen en lekker eten.

De stylingtutorials zijn overigens voor iedereen te zien, terwijl knip- en kleurtutorials alleen bekeken kunnen worden nadat er een gratis account is aangemaakt. StreetSalon is beschikbaar op StreetSalon.com en te downloaden als app in de AppStore en Google Playstore. Een echte aanrader wat mij betreft!

Fair Fashion update

Weet je, ik zou er artikelen vol over kunnen schrijven, maar ik weet dat ik niet een blog ben die alleen maar over Fair Fashion gaat. Toch ben ik er privé heel veel mee bezig en dan ook met het duurzame concept in het algemeen. Ik wil méér voor de wereld betekenen. Meer voor mensen kunnen doen. Het gaat dus niet meer alleen over duurzame kleding, maar over een steentje kunnen bijdragen aan de wereld.

Nu klinkt dit zo gezapig, hippieachtig of geiten-wollen-sokken-achtig, maar er is bij mij een soort knopje omgegaan (of aan gegaan, I don’t know) waarin ik me gewoon zo bewust ben van wat er in de wereld gebeurd. Het raakt me en ik wil daar iets mee doen. Ik kan voor mijn gevoel niet meer stil zitten, op mijn lauweren rusten en als mens zijnde alles maar laten gebeuren.

Ik wil kijken naar nog meer besparen in huis qua energie, afval en gebruiksvoorwerpen die vaak na een paar keer – of zelfs één keer weg gegooid kunnen worden. Waarin kan ik duurzamer worden? Hoe kan ik afval nog meer scheiden?

Maar ook op het sociaal maatschappelijk aspect wil ik iets kunnen doen. Misschien eens een praatje maken in een verzorgingstehuis met ouderen, ze een lekker beautymomentje geven of even een rondje naar buiten. Ik weet nog niet welke vorm ik hier aan wil geven, maar ik wil mensen die niet (meer) actief deelnemen in de maatschappij helpen.

Zo, nu is dit alweer een heel lang artikel geworden, maar hopelijk vond je deze update leuk om te lezen! Wat heb jij deze week gedaan?

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.