Isadora Beauty event + unboxing goodiebag

Home » Isadora Beauty event + unboxing goodiebag

Douglas Isadora event + unboxing goodiebag covweGisteren ging ik weer op pad naar Amsterdam voor een wel heel leuke persuitnodiging. Ik ging namelijk naar een beauty event waarbij het cosmeticamerk Isadora werd gepresenteerd. Het komt oorspronkelijk uit Zweden en is nu op veel plekken in Europa te koop, waaronder Nederland! We werden goed verwelkomt en kregen prachtige producten te zien. Kijk je mee?

Douglas Isadora event 1

Het Isadora event vond plaats in Hotel Droog, een prachtige, lichte plek die ideaal is voor het presenteren van mooie merken. Bij binnenkomst werd ik goed verrast door de heerlijke hapjes die klaarstonden.

Douglas Isadora event 7

Hoe mooi ziet dit eruit? Wauw!

Douglas Isadora event 4

Tijdens de presentatie konden we aanschuiven bij een prachtig opgemaakte tafel. Er waren allemaal lekkere dingetjes zoals dadels, carrot cake en lekkere muesli met yoghurt. Het was heel goed verzorgd!

Douglas Isadora event 6

Yum!
Douglas Isadora event 3

Isadora heeft veel verschillende soorten nagellak in haar assortiment. Zo kun je kiezen uit allemaal mooie (lente)kleurtjes, maar er is ook een lijn met nagellak die wel tot een week blijft zitten! Je combineert dan de 1 week super shine nagellak met de top coat en op deze manier kun je er ontzettend lang van genieten. Een soort gellak, zonder het gebruik van een lamp. Dit lijkt me ideaal en ik ben er dan ook reuze benieuwd naar of dit echt zo lang blijft zitten.
Douglas Isadora event 9

De make-upcollectie is trouwens ook om van te smullen! Zo hebben ze onder andere mooie oogschaduwpaletjes met vier kleuren oogschaduw, een bronzer/highlighter palette, twist-up matt lips (yay, matte lipkleurtjes!) en een eyeliner waarmee je moeiteloos een mooie lijn kunt zetten. Ook leuk: ze hebben een Nourishing lip oil uitgebracht die je lippen diep voeden, lekker zacht maken en een fijne gloss achterlaten. Douglas Isadora event 10

En wauw, de zomercollectie is echt all about the glow! Bronzers, highlighter, body shimmer oils (voor je haar, huid en gezicht) en er komt een nude cushion foundation aan. Dit is nu enorm populair en ik merk dat steeds meer merken zo’n foundation uitbrengen. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar ik hoop dit een keertje te kunnen testen.

Douglas Isadora event 2

Ook kwam ik de lieve Ilse weer tegen! We komen elkaar zo nu en dan tegen bij events en ze is zo’n aardige en vrolijke meid. Heel gezellig! En leuk is die bleomenachtergrond hè? Ik wil ook zo’n fotowand, hihi.

Douglas Isadora event 11

Heel lief, we kregen ook nog eens van het PR-bureau een goed gevulde goodiebag mee. Op deze manier kan ik goed de producten uit proberen en jullie voorzien van een paar mooie reviews!

Douglas Isadora event 12

Hier zie je een paar producten uit de Isadora collectie zoals de oogschaduwpalettes, de Twist up matt lips, een Bronzing shimmer oil, Face Sculptor (met bronzer en highlighter), de eyeliner en een heleboel nagellakjes, topcoats en sneldrogende druppels zodat je nagels nog sneller droog zijn na het lakken. Ik kijk er naar uit om alles te testen!

Alle producten van Isadora zijn te koop in de webshop van Douglas.

Ken jij het merk Isadora al? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.