De nieuwe (zomer)collectie van Hema, om vrolijk van te worden!

Home » De nieuwe (zomer)collectie van Hema, om vrolijk van te worden!

IMG_0387

Gisteren vond de Hema persdag plaats in het hoofdkantoor in Amsterdam. De nieuwe (zomer)collectie werd gepresenteerd en ik was reuze benieuwd! De Hema heeft de laatste tijd een heel leuk assortiment, dus ging ik met veel plezier naar onze hoofdstad toe. Ik ontmoette daar veel andere bloggers, we aten heerlijke broodjes en ik heb een hoop foto’s gemaakt van al het moois. Kijk mee naar heel veel foto’s!

 Verzorging

IMG_0380

Hema brengt een hele nieuwe collectie gezichts- en lichaamsverzorging uit in hun assortiment. Heerlijke parfums, douchefoams en bodylotions. En die verpakking, erg leuk!

IMG_0361

IMG_0355De gezichtslijn is ook vernieuwd, een nieuwe verpakking (I like!) en er is komt ook een parfumvrije lijn waar ik heel benieuwd naar ben.

Make-up

IMG_0373 2 IMG_0369 2

IMG_0368

Nieuwe blushes, frisse kleuren nagellak en check die make-upkwasten! Te gek toch?!

Stationary

IMG_0387

IMG_0388

Dit is toch wel een van mijn favorieten hoor, de notitieboekjes, de washitape, stempels en stempelkussentjes. Te leuk voor woorden!
IMG_0391

Return to sender

IMG_0396

Hobby

IMG_0398

En als je heel creatief bent, kun je aan de slag met een naaimachine in een hippe kleur!

Lingerie

IMG_0402

Wonen

IMG_0426IMG_0431

Bij de woonafdeling kwam ik veel koraalkleuren en mintgroen tegen. Heel fris en superleuk voor de lente/zomer. Je ziet het dus niet alleen in make-up terugkomen, maar ook in het interieur.

IMG_0408IMG_0411

Haha, dit is dus een waterkoker. Een design die is bedacht door de winnaar van de Hema-ontwerpwedstrijd. Het is dat ik al een goedwerkende waterkoker heb, maar anders was hij er zeker gekomen!

IMG_0418

Tuinieren

IMG_0417

Je eigen kruiden en fruit telen, super!

Valentijn
IMG_0419

Pasen

IMG_0420

IMG_0422

En iets waar je misschien nog niet helemaal klaar voor bent – ik in ieder geval niet – is de paascollectie. Wel superleuk, maar voor mijn gevoel ligt dat nog mijlenver 😉 .

Lekkers!

IMG_0425

En natuurlijk werd er goed voor ons gezorgd tijdens het event. Lekkere, verse broodjes, (wortel)sapjes, taart, ijs….jummie!

IMG_0405

Hema Persdag meiden frame

En als afsluiter nog even op de kiek met lieve bloggertjes Marloes, Dagmar en Kimberly. Bovenstaande foto heb ik van Marloes geleend, dus thanks!

IMG_0439

We gingen niet met lege handen naar huis, met een goed gevulde goodiebag stapte ik de trein in. Ik kwam onder andere een opblaasbare Takkie tegen (haha, dat gaat leuk worden in het zwembad), kruiden om te kweken, schoonmaakdoekjes en een usb-kabel voor je Iphone, Ipad of Ipod. Erg leuk! De dag was heel geslaagd, heb het heel gezellig gehad, heb lekker gegeten en heb de ontzettend leuke collectie van de Hema mogen bekijken. Top!

Zie jij al leuke dingen tussen de nieuwe collectie zitten?

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.