Nail-art | Minty Summer Flowers

Home » Nail-art | Minty Summer Flowers
Nail-art | Minty Summer Flowers

IMG_5048

Ja, je ziet het goed. Ik ben ook aan de nail-art geslagen! Dit is mijn allereerste poging tot het versieren van mijn nagels. Het is super easy om te doen en daarom is het echt iets voor mij. Geen geklieder of geknoei. Nee, dit is het makkelijkste wat je kunt doen om er toch een beetje speciaal uit te zien met je nagels. Kijk en doe maar mee!

Nail-art Minty Summer FlowersStap 1 – Breng een basiccoat aan voordat je met gekleurde lak aan de slag gaat. Dit voorkomt het verkleuren van je nagels en hierdoor blijft je nagellak beter zitten. Ik heb Essie Rock Solid gebruikt en deze versterkt ook nog je nagels. Echt een topper!

Nail-art Minty Summer Flowers1Stap 2 – Breng een lichtgroene nagellak aan. Eventueel kun je een tweede laagje aanbrengen als hij niet goed dekt. Ik heb Sally Hansen Mint Sorbet gebruikt. Laat het nu vooral goed drogen. Je loopt anders de kans dat je deukjes in je lak krijgt.

Nail-art Minty Summer Flowers2Stap 3 – Plak een nagelsticker op je nagels. Je kunt zelf bepalen waar je hem precies wilt hebben, maar ik vond het ’t leukste om hem aan de tip van mijn nagel te plakken. Ik heb ze gekocht bij de Action en er zaten maar liefst drie velletjes nagelstickers in met verschillende dessins. En ze kosten maar €0,50 per pakje!

Stap 4 – Breng een topcoat (Essence Quick Dry) aan over de nagelstickers zodat ze extra lang blijven zitten.

IMG_5054En dan ben je al klaar! Hoe simpel is dat? Zo heb je instant zomer nagels waar je heel erg vrolijk van wordt. En het kost geen enkele moeite. Ik ben fan!

Wat vind je van deze Minty Summer Flowers nail-art?

Leave a Reply

Your email address will not be published.