DIY: Lente – Paas hanger

Home » DIY: Lente – Paas hanger

IMG_2780-001

De vogeltjes fluiten, de sneeuwklokjes beginnen weer te groeien en de paashaas komt straks zijn eitjes weer verstoppen. Hiep hurraw! Om in de lente- en paas sfeer te komen heb ik een leuke DIY. Heel simpel, heel gemakkelijk. Geen poespas. Ook zin om de lente in huis te halen?

IMG_2776-001

Stap 1: Niets is makkelijker om kant-en-klaar spulletjes te kopen. Alle accessoires en takken heb ik bij de Action gehaald, behalve de gele kwarteleitjes, die komen van de Blokker. De takken zou je zelf ook samen kunnen sprokkelen, dan heb je iets mee werk met het bundelen van de takken en er haakjes in te schroeven. Maar ook dat is te overzien. Kijk verder goed waar je welke hanger wilt hebben en leg ze op volgorde.

IMG_2778

Stap 2: Voor de kwarteleitjes (waar geen lang lint aan zat) heb ik gedessineerd lint op een rol gekocht, zodat ik deze naar eigen smaak op de juiste hoogte kan maken. Meet eerst af hoe hoog of laag je de hanger wilt hebben, knip dan het lint op maat af. Hang daarna alle hangers op aan de tak.
IMG_2780-002

En dan ben je klaar! Een kind kan de was doen. Ik vind hem zelf erg vrolijk en geniet er iedere keer van als ik er naar kijk. Heerlijk de lente in huis halen!

IMG_2783-001

De Action verkoopt allemaal leuke hangers, in verschillende kleuren en vormen. Neem gauw een kijkje zou ik zeggen!

Happy Easter girls!

Leave a Reply

Your email address will not be published.