Boekrecensie | Wacht op mij – J. Lynn

Home » Boekrecensie | Wacht op mij – J. Lynn

Wacht op mij J. Lynn recensie 1

Dit is een regelrechte primeur op Beautydagboek; een boekrecensie! Ik heb wat boeken mogen ontvangen om te lezen en vandaag lees je mijn eerste review over een boek. Het boek ‘Wacht op mij’ van Jennifer Lynn kun je indelen in het New Adult genre, een lezersdoelgroep tussen de 18 en 25 jaar. Maar als je ouder bent, is dat geen probleem! Het verhaal gaat over de 19-jarige Avery die duizenden kilometers van haar ouderlijk huis gaat studeren omdat ze graag weg wil uit haar oude woonplaats. Ze draagt een geheim met zich mee die steeds meer aan de oppervlakte komt als ze Cam ontmoet; de knapste jongen van de campus. Lees je mee?

Wacht op mij J. Lynn recensie 3

Wat staat er op de achterkant van het boek?

“Cam is sexy, lief, en eh…hadden we al gezegd dat hij sexy is? Toch lukt het Avery niet om zich aan hem over te geven. Ze is naar een universiteit duizenden kilometers van huis gegaan omdat ze wilde vluchten voor haar verleden. Een verleden dat zichtbaar is op haar lichaam, maar dat ze koste wat kost wil verbergen. Het is dus niet de bedoeling dat iemand te dichtbij komt. En al helemaal niet Cam…”

Wacht op mij J. Lynn recensie 2

Wat is mijn mening?

Het boek sprak me direct aan toen ik de korte, maar krachtige beschrijving op de achterkant van het boek las. Het is een verhaal dat zich afspeelt in het leven van een beginnende student (Avery), die bewust duizenden kilometers van haar ouderlijk huis is gaan studeren. Ze wil opnieuw beginnen, maar waarom? Dit is een vraag die je de hele tijd bezig houdt. J. Lynn weet door haar schrijfstijl je vast te houden en laat je op het puntje van je stoel zitten tijdens het lezen. Je wil steeds weer een bladzijde omslaan!

Als hoofdpersoon Avery per ongeluk bij haar eerste college tegen de knapste jongen van de hele campus opbotst, begint er een grote flirtsessie tussen haar en de knappe Cam. Ze kan hem niet meer ontwijken en de twee worden steeds closer. Maar haar geheim zorgt voor steeds meer problemen, waardoor de spanning van het boek stijgt. Naar mijn mening mocht het geheim wel iets vlotter onthult worden, maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik maar al te graag het boek erbij wilde pakken.

Dit is een verhaal dat mij van begin tot eind heeft geboeid en wat mij betreft een fijne aanrader is als je houdt van een verhaal met goed uitgewerkte karakters, een spannende verhaallijn en houdt van de spanning die tussen Cam en Avery speelt in hun flirtsessies!

Ik kan niet wachten om meer boeken van J. Lynn te lezen! ‘Wacht op mij’ van Jennifer Lynn (uitgeverij Zomer & Keuning) is voor €14,95 te koop bij o.a. Bruna en Bol.com.

Ken jij dit boek al? Zou je het willen lezen? 

handwritten-disclaimer-groot-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.