Sothys Illuminating Trio Face & Eyes

Home » Sothys Illuminating Trio Face & Eyes

Sothys Paris Illuminating trio 20 face & eyes review 7

Een paar weken geleden maakte ik kennis met het prachtige merk Sothys bij The Beauty Store. In mijn vlog kon je meekijken met dit event en zag je al een heleboel nieuwe producten voorbij komen die perfect zijn voor het aankomende zomerweer. Om goed af te trappen met een vrolijk item, laat ik je de Sothys Illuminating Trio zien. Geschikt als blush, maar ook voor op je ogen. Is dat even handig!

Naamloos

Sothys Escale Estivale

Het Illuminating Trio maakt deel uit van de Escale Estivale collectie, waarmee je een complete, zomerse en gebronsde look kunt maken. Zo kun je kiezen uit een lipstick, nagellak, mono oogschaduw, een sprankelende bronzer en natuurlijk het Illuminating Trio waarmee je zowel een ooglook als gezonde wangetjes kunt creëren.

Sothys is een merk die je misschien nog niet zo bekend zal voorkomen. Het wordt hoofdzakelijk verkocht in instituten en schoonheidssalons en wil zich daarmee ook exclusief en high end neer zetten. Daarnaast heeft Sothys ook een heerlijke verzorgingslijn, waar ik je binnenkort ook meer over zal vertellen!

 

Sothys Paris Illuminating trio 20 face & eyes review 1

Sothys Illuminating Trio Face & Eyes

De verpakking van het Illuminating Trio ziet er chique uit. Doordat het doosje door een stoffen, fluweelachtig zakje wordt omhuld, lijkt het alsof je met een sieraad te maken hebt. Het doet me denken aan de zakjes die Christian Dior ook gebruikt om haar make-upverpakkingen te sieren en te beschermen. Luxe!

Sothys Paris Illuminating trio 20 face & eyes review 2 Sothys Paris Illuminating trio 20 face & eyes review 3

Sothys Paris Illuminating trio 20 face & eyes review 5

Het doosje ziet er prachtig uit! De basis is van doorzichtig plastic gemaakt en de deksel is mat en zwart van kleur. Als eerste valt me natuurlijk de prachtige kleuren van het Illuminating Trio op, die zijn zo mooi! Ik wordt helemaal vrolijk van deze kleurtjes, die koraal, zoetroze en oranje van kleur zijn. Sothys Paris Illuminating trio 20 face & eyes review 4
Sothys Paris Illuminating trio 20 face & eyes review 6

Ik kan er uren naar kijken, zo mooi vind ik het!

Sothys Paris Illuminating trio 20 face & eyes review 9

De swatches zijn heel positief. Alle drie de kleuren kun je apart gebruiken om een ooglook mee te maken. Dat zou prima kunnen met deze pigmentatie. Sothys Paris Illuminating trio 20 face & eyes review 10

Als je de drie kleuren samenvoegt, dan krijg je een warme koraalkleur te zien. Een geweldige kleur die ik maar al te graag als blush zou willen gebruiken!Sothys Paris Illuminating trio 20 face & eyes review 11

Hier draag ik alle drie de kleuren als blush op mijn wang. Ik vind hem echt prachtig! Wel is het even oppassen dat je niet teveel kleur aanbrengt op je blushkwast, want je wilt niet als Bassie door het leven gaan. Goed aftikken en niet te enthousiast in de pan dippen. De kleur is warm, maar ook zomers en fris. Ik ben hier heel tevreden over!

Sothys Paris Illuminating trio 20 face & eyes review 8

Conclusie

Mijn eerste ervaring met het merk Sothys is heel positief. Ik merk dat ik echt een luxe gevoel krijg van het Illuminating Trio Face & Eyes en dat komt zeker door de mooie verpakking en de prachtige kleuren die het bevat. Dat het multifunctioneel is en je hem dus kunt gebruiken voor zowel je ogen als wangen, vind ik alleen maar mooi meegenomen. Mocht je een keertje licht moeten pakken, dan is dit je grote vriend. De pigmentatie is helemaal in orde en is een grote favoriet geworden. De prijs is wel iets om over na te denken, maar als je het er voor over hebt, doe je zeker geen miskoop. Laat die zomer maar komen!

Het Sothys Illuminating Trio Face & Eyes kost €40,- en is te koop in schoonheidsinstituten en -salons.

Ken jij het merk Sothys al?

handwritten-disclaimer-groot-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.