Current Favorites

Home » Current Favorites

Current favorites-001

De maand juni is bijna voorbij en het is tijd om de rekening op te maken. Wat zijn mijn meest gebruikte producten van de afgelopen tijd en heb ik veel gebruikt? Ik kan je alvast verklappen dat ik een hele fijne bodybutter heb ontdekt en een super mascara!

IMG_2756

John Frieda Luxurious Volume Thickening Blow Dry Lotion. Dit is een hele fijne volume spray die je in nat haar aanbrengt. Als je dan je haar met de föhn droogblaast, krijg je ontiegelijk veel volume! En daarnaast is bevat het een heatprotector. Lees hier de review.

IMG_3280

Nars Albatross highlighter. Do I need to say more? Mijn alltime favorite highlighter. De glans, de kleur, de glow..awesome!

IMG_3345

Vaseline Cocoa Radiant Body Butter. Ik heb een hele fijne vervanging gevonden voor de niet zo goedkope bodybutters van  The Bodyshop. Betaal je voor die van The Bodyshop zo’n €15,- voor 250 ml,  die van Vaseline kost je ongeveer €4,-. Hij is even goed, ruikt heerlijk naar chocolademousse en is heel fijn geprijsd. Een aanrader!

IMG_3696

Primark portemonnee. Deze koraalkleurige beauty zit altijd in mijn tas. Sinds ik hem gekocht heb in April, ben ik verknocht. En pssst…hij kost maar €6,-!

IMG_3965

Hema Lip Balm Stick. Ik ben helemaal fan van dit gekleurde balsempje. Hij geeft een subtiel koraal kleurtje en verzorgt je lippen goed. Ik heb hem ook nog in het roze gekocht, maar die kleur was voor mijn huidskleur een misser.

IMG_4083

Kruidvat Nail Polish Remover Quick & Easy. Ik vind dit zo’n ideaal systeem! Snel je nagellak verwijderen zonder kliederen en het verspillen van watjes. Het is ook echt super voor onderweg.

IMG_4538

Rituals Happy Buddha shower gel & Fortune Scrub. Hmm…hier douche ik zo graag mee. De geur van gesuikerde sinaasappelen met een vleugje kruiden is zo ontzettend lekker! Alsof je de sauna in huis haalt. Heerlijk!

IMG_4626

Miss Sporty Perfect Color Lipstick. Dit is de kleur Bubblegum en hij is koraalkleurig. Je merkt het al, koraal is echt mijn ding! Het is het enige kleurtje wat mij altijd goed staat, dus ik grijp als snel naar dit soort tinten.

IMG_4619

Rimmel London Lash Accelerator Endless mascara. Met stip op 1 is dit de beste mascara die ik ooit heb gebruikt. Hij separeert de haartje mooi, is goed zwart, geeft lengte aan je wimpers, brengt makkelijk aan en geeft geen klonters. Wat wil een mens nog meer?
IMG_5040

Essie Rock Solid. Mijn allerlaatste favoriet van deze maand is toch wel de Essie Rock Solid. Dit is een hele goede nagelverharder en basiccoat. Je merkt eigenlijk direct dat je nagels steviger zijn en tegen een stootje kunnen. Super aankoop geweest!

Dit waren mijn Current Favorites, wat is jouw favoriet van de afgelopen maand?

Leave a Reply

Your email address will not be published.