Catrice Blush Artist Shading Palette (nieuwe collectie)

Home » Catrice Blush Artist Shading Palette (nieuwe collectie)

Catrice Blush Artist Shading palette 010 BronzeEclat nieuwe collectie review swatch cover

Jaah…eindelijk ligt de nieuwe Catrice collectie in de schappen! Ik was er als de kippen bij en kon het niet laten om wat leuke items mee te nemen. Vandaag trap ik af met het Catrice Blush Artist Shading Palette. En er gingen zelfs twee palettes mijn mandje in! Ik test de kleurtrio’s 010 BronzÉclat en 030 Rock ‘n’ Rose. Ik ben benieuwd! Jij ook?

Catrice Blush Artist Shading palette nieuwe collectie review 1

Als je deze palettes ziet, dan kun je toch niet anders dan ze toe te willen voegen aan je make-upcollectie? Toen ik een paar maanden geleden de persfoto’s binnen kreeg, was dit product dan ook gelijk het eerste waar ik benieuwd naar was. In totaal zijn er drie kleurcombinaties te koop, maar deze twee passen het beste bij mijn huidskleur. En ze schijnen ook nog eens longlasting te zijn!
Catrice Blush Artist Shading palette 010 BronzeEclat nieuwe collectie review 2

Catrice Blush Artist Shading palette 010 BronzeEclat nieuwe collectie review 5

Als eerste probeerde ik 010 BronzÉclat, een blushtrio die vooral bestaat uit warme bronskleuren en perziktinten. Perfect voor mijn huidje, want ik ben echt dol op warme blushes! Nu moet je dit trio trouwens niet echt zien als drie verschillende kleuren blushes. Er zit één diepe kleur blush in, een lichtgekleurde blush en een highlighter. Super om met elkaar te combineren.

Catrice Blush Artist Shading palette 010 BronzeEclat nieuwe collectie review 3 Catrice Blush Artist Shading palette 010 BronzeEclat nieuwe collectie review 4

Catrice Blush Artist Shading palette 010 BronzeEclat nieuwe collectie review swatch

De eerste kleur ziet er heftig uit met zijn bruine kleur, maar eigenlijk moet je hem meer zien als een diepe, diepe oudroze/terracotta kleur. Zometeen kun je dat ook goed zien op mijn gezicht. Hij is helemaal niet zo heftig als je misschien zou denken.

De tweede kleur is goed te gebruiken als een frisse, perzikkleurige blush met shimmers. Hier zouden lichte huidjes goed mee overweg kunnen en donkere dames zouden dit als highlighter kunnen gebruiken.

De allerlaatste kleur is duidelijk een highlighter en hij is warmroze van kleur met gouden shimmers. Love it!
Catrice Blush Artist Shading palette 010 BronzeEclat nieuwe collectie review swatch collage

Links draag ik geen blush en rechts draag ik de terracottakleurige blush met als highlighter de perzikkleur.

Catrice Blush Artist Shading palette 010 BronzeEclat nieuwe collectie review swatch 2

De kleurcombinatie is warm en glowy. Ik hou hier van!

Catrice Blush Artist Shading palette 030 Rock 'n' Rose nieuwe collectie review 1

Catrice Blush Artist Shading palette 010 BronzeEclat nieuwe collectie review 1

Dan kom ik aan bij de kleur 030 Rock ‘n’ Rose. Een palette die duidelijk (oud)roze tinten bevat. Catrice Blush Artist Shading palette 030 Rock 'n' Rose nieuwe collectie review 2 Catrice Blush Artist Shading palette 030 Rock 'n' Rose nieuwe collectie review 3

Catrice Blush Artist Shading palette 030 Rock 'n' Rose nieuwe collectie review swatch

Bij dit blushtrio is het verschil iets minder duidelijk tussen kleuren. De eerste twee lijken verdacht veel op elkaar, alleen bevat de eerste mooie shimmers en de tweede is volledig mat. Wel leuk dat je dus kunt kiezen!

De laatste kleur is een lichte highlighter met een roze toon. Prachtig!

Catrice Blush Artist Shading palette 030 Rock 'n' Rose nieuwe collectie review swatch collage

Wederom draag ik op de linkerfoto niets en op de rechterfoto de eerste, shimmery blush op mijn wangen met daaroverheen de roze highlighter. Deze is duidelijk rozer en roder van kleur, waardoor ik een frisse uistraling krijg.

Catrice Blush Artist Shading palette 030 Rock 'n' Rose nieuwe collectie review swatch 6

Deze kleur vind ik prachtig voor de lente!

Catrice Blush Artist Shading palette nieuwe collectie review 2

Yes, ik ben enthousiast! Wat een leuke palettes! Ze zien er niet alleen heel erg leuk uit, de pigmentatie is ook nog eens dik in orde en ze geven een prachtige glow aan je gezicht. Mijn favoriet is de kleur 010 BlushÉclat, mede omdat deze van die mooie, warme perziktinten bevatten.

De houdbaarheid is prima, ik kan er de hele dag van genieten zonder dat ik het gevoel heb dat ik de blush en highlighter hoef bij te werken.

De nieuwe Catrice collectie ligt nu in de winkels bij Kruidvat. Het Blush Artist Shading palette kost €4,59 per stuk.

Wat vind jij van deze nieuwe Blush Artist Shading palettes?

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.