Budget | Max & More Mineral Blush in 860 Brown

Home » Budget | Max & More Mineral Blush in 860 Brown

Action Max & More Mineral blush review 3

Blush kan mijn dag echt maken! Ik voel me zonder dit mooie poedertje echt een stuk kaler en minder ‘fris en fruitig’ ogen. Het geeft net even dat extraatje, waardoor je letterlijk gaat stralen. Nu heb ik high-end blushes, maar ook een paar goedkope. Toch gaat mijn voorkeur vaak uit naar de iets duurdere, omdat deze meer pigment en mooiere printjes bevatten. Dit keer maak ik een uitzondering voor de ultra goedkope en budget blush van de Action. Namelijk de Max & More make up Mineral blush! Zou deze mij net zo goed bevallen?

Action Max & More Mineral blush review 2De verpakking van de blush ziet er goed uit. Het is een vierkant, zwart doosje met een uitsparing aan de voorkant. Zo kun je de kleur van de blush goed zien en hoef je niet te gissen naar de tint. Hij doet me zelfs een beetje aan de verpakkingen van MAC denken! Goed gedaan dacht ik zo.

Action Max & More Mineral blush review 3

Action Max & More Mineral blush review 5

Als je het doosje uit de verpakking haalt komt er een vierkante blush uit. Het deksel is doorzichtig en de pan (de houder van de blush) is glanzend zwart van kleur. Action Max & More Mineral blush review 4

De ingrediënten. Action Max & More Mineral blush review 7

Het leuke is dat deze blush een dubbele bodem heeft. De onderkant kun je open klikken en daar zit – heel handig! – een spiegeltje en kwastje in zodat je de blush netjes aan kunt brengen.Action Max & More Mineral blush review 8

Het kwastje zelf ziet er niet heel hoogwaardig uit. Er zaten bijvoorbeeld wat vlekken op de zwarte houder (lijm ofzo?) en de haren staken soms wat uit. Ook vond ik hem niet zo heel fris ruiken, vrij chemisch zeg maar. Toch vind ik hem kwalitatief niet zo verkeerd! Hij pakt nogal veel blush op, waardoor je voorzichtig moet zijn en goed moet doseren. Ik zou hem daarom eerder aanraden om mee te shapen. Wel leuk dat het er bij zit!

Action Max & More Mineral blush review 6

De kleur die ik kocht heet 860 Brown. Nogal gek als je bedenkt dat dit toch meer een oudroze blush is. Maar dat mag de pret zeker niet drukken, ik vind de kleur prachtig!

Action Max & More Mineral blush review swatch 9

De swatch die je hier ziet is met één veeg gemaakt. Super gepigmenteerd dus! Hij is ietwat korrelig, maar dat werkt me niet tegen in het gebruik ervan. Hij brengt makkelijk aan en blijft zitten als een huis. Action Max & More Mineral blush review 10

Zonder blush. Action Max & More Mineral blush review 11

Met Max & More 860 Brown blush.

Zoals je ziet geeft hij een mooie blos aan je wangen. Het ziet er natuurlijk uit en ik vind hem een naturel effect geven. De pigmentatie is helemaal in orde, je moet zelfs oppassen dat je niet teveel aanbrengt, want doseren is echt een must bij deze blush. De houdbaarheid is prima, hij blijft de hele dag zitten, yay! Ik vind de kwaliteit van de Max & More blush ontzettend goed en daaorm is het des te meer bizar dat hij nog geen euro kost! Ik ga gauw meer kleurtjes halen, want ik ben hi-ha-happy tevreden!

De Max & More make-up blushes zijn te koop bij de Aciton voor €0,89 per stuk.

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.