Boots No7 Quad eye shadow palette, Blush tint en Shine & Tint

Home » Boots No7 Quad eye shadow palette, Blush tint en Shine & Tint

Boots No 7 make-up review 2

Boots No7 is een populair Engels merk. Het is hier in Nederland te koop bij Boots apotheken, maar gelukkig is het ook online verkrijgbaar. Ik had een tijdje terug al eens eerder iets van dit merk gereviewd, maar deze beauty’s lagen ook nog op mij te wachten. Het oogschaduwpalette, de Blush Tint en de Shine & Tint lipgloss zijn drie prachtige producten die ik vandaag aan je laat zien èn ik trakteer je op een volledige make-uplook!

Boots No 7 Quad eye shadow palette Chocolate fondant review 1

Boots No 7 Quad eye shadow palette Chocolate fondant review 2

No7 Stay Perfect Quad eye shadow palette – €11,95

Het Quad eye shadow palette bevat vier oogschaduws, een handig spiegeltje en een sponsapplicator. In totaal zijn er vier verschillende kleurcombinaties te koop en ik review in dit artikel Chocolate Fondant, een palette met drie donkere kleuren en één lichte kleur. Als groot pluspunt zijn de oogschaduws hypo-allergeen, dus ze zijn ook erg geschikt voor de gevoelige huid. Yes!

Boots No 7 Quad eye shadow palette Chocolate fondant review swatch 3

In het palette lijken de kleuren eerder paars en taupe te noemen, maar de kleuren hebben me verrast! Je ziet van links naar rechts: een lichtroze kleur met gouden shimmers, een grijs/groene tint, een donkergrijze kleur en een donkere, diepe aubergine kleur. De pigmentatie is trouwens prima, niet het meest sterke, maar ook zeker niet slecht. Daarnaast zijn de kleuren goed op te bouwen.

Boots No 7 Blush tint Blossom review 2

Boots No 7 Blush tint Blossom review 1

No7 Blush tint – €10,95

Deze blush is net even wat anders dan je misschien gewend bent: geen poeder, maar een blush in een stick! Ook wel eens leuk toch? Ik ontving de kleur Blossom, een zacht rood/roze tint. Heel natuurlijk en prachtig om zachte blosjes mee te faken. Het is de bedoeling dat je met de stick een streep zet op je wang (of waar je maar de blush wilt aanbrengen, haha) en die met je handen of eventueel een kwastje vervaagt.
Boots No 7 Blush tint Blossom review swatch

De kleur Blossom geeft precies de goede hoeveelheid af. Je lijkt er niet direct een clown mee, maar je creëert gezond uitziende wangetjes!

Boots No 7 Shine & Tint Seduce review 1

Boots No 7 Shine & Tint Seduce review 2

No7 Shine & Tint – €9,95

Als laatste laat ik je de No7 Shine & Tint zien, een goed dekkende, gepigmenteerde lipgloss. Je moet zeker niet denken dat dit een waterig goedje is waar geen kleur vanaf komt. Nee, je moet er rekening mee houden dat dit een felle tint is. De kleur Seduce is een fuchsiaroze kleur, die van je lippen afknalt. Leuk! De applicator werkt prima en je kunt de gloss heel gemakkelijk aanbrengen, zonder dat hij overal belandt. Hij ruikt overigens heerlijk, een beetje naar rum-aroma (die deden wij vroeger altijd door de pudding, yum!), zonder het alcohol geurtje natuurlijk!

De lipgloss hydrateert je lippen en blijft ontzettend goed zitten. Ook nadat de glans is vervaagd, blijft de kleur op je lippen zitten, hij trekt echt in je huid. Zit als een huis dus! Ennuh…voordat ik het vergeet: hij plakt niet!

Boots No 7 Shine & Tint Seduce swatch

De felroze Seduce.
Boots No 7 Quad eye shadow palette Chocolate fondant review eye look 2

Hier draag ik alle producten. Op mijn ogen het Quad eye shadow palette, op mijn wangen de Blush tint in Blossom en op mijn lippen de felroze Shine & Tint in Seduce. Boots No 7 Quad eye shadow palette Chocolate fondant review eye look

Op mijn bewegend ooglid heb ik de lichtroze kleur aangebracht en in mijn arcadeboog kwam de grijs/groene kleur het beste naar voren. In mijn buitenste ooghoek bracht ik de meest donkere chocoladekleur aan om meer diepte te creëren. Klaar!Boots No 7 make-up review 1

Conclusie

Boots No7 heeft me weer positief verrast! Het palette geeft een goede pigmentatie af, waardoor je er een lichte make-up mee kunt creëren voor overdag, maar met de donkere kleuren kun je ook zeker voor een smokey eye gaan. Heel divers dus.

De Blush Tint is een ook prachtig product. Met een simpele beweging zet je een streep en vervaag je deze met een kwast of je vingers. Hij heeft precies de juiste pigmentatie waardoor hij er natuurlijk uit blijft zien op je gezicht.

Het meest verrassend vind ik nog wel de Shine & Tint lipgloss. Ik had niet verwacht dat deze zo goed dekkend zou zijn! Daarnaast plakt hij ook niet en blijft hij ontzettend goed zitten doordat hij in je lippen trekt. Ik ben nu al benieuwd naar de andere kleurtjes!

Boots is te koop bij Boots apotheken (zie hier voor verkooppunten) en in hun online shop.

Wat vind jij van Boots No7 make-up? Heb je er al eens iets van geprobeerd?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.