Valentijnsdag musthaves

Home » Valentijnsdag musthaves

De dag van de liefde? Ja je leest het goed; over zo’n twee weken is het alweer Valentijnsdag. Dé dag om jouw geliefde te laten weten hoeveel je van hem of haar houdt! Natuurlijk is het dan leuk om daar extra aandacht aan te geven door middel van leuke kleuraccenten of toffe accessoires. Ik geef je vandaag inspiratie!

Valentines Musthaves

Als je een opvallende durfal bent, dan kun je gaan voor een felrood jurkje van Twinset (€183,-) met daarop een zilverkleurig hart. Liefde gegarandeerd! Maar ook een basic outfit is helemaal prima. Leuk het dan op met witte Dr. Martens (€170,-) die dit keer in het teken van de liefde staan en stift je lippen rood met Ruby Woo van M.A.C (€19,50).

Ben je meer een romantisch, maar verlegen type, kies dan voor een mooi subtiel gouden kettinkje en lippen die superzacht zijn om te zoenen. Met het Dreamkiss lipmask van Starskin (€9,95) moet dat helemaal goedkomen!

Natuurlijk kunnen cadeautjes voor je vriendinnen niet missen. Geef bijvoorbeeld een georganiseerde vriendin deze leuke notitie- en plannerboekjes van Jo & Judy cadeau. Zijn ze niet geweldig leuk? Maar ook een heerlijk geurtje doet het altijd goed. Zo heeft M.A.C. nu ook parfums uitgebracht die vernoemd zijn naar gelijknamige lipsticks. Deze roze variant is Candy Yum Yum.

Of ga je gewoon cosy op de bank zitten met je lover? Dan trek je je allerzachtste onesie aan en kleed jij je voeten warm met rode liefdessokken van Dr. Martens (€8,-). Maak er dan gelijk maar een verwenmomentje van en lak je nagels in het donkerpaarse kleurtje ‘Gambling in Macau’ van Faby (€13,-).

Wat zou jij graag op Valentijnsdag willen krijgen of geven? 

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.