Vakantiekriebels en inpakken

Home » Vakantiekriebels en inpakken

Packing suitcase

Ben ik echt niets vergeten? Deze vraag zal je jezelf wel honderd keer stellen, want als je op vakantie gaat wil je alles bij je hebben! De zomervakantie is natuurlijk al lang en breed begonnen en dat betekent lekker ontspannen en heel veel zon, zee en strand. Het enige nadeel is toch wel het inpakken en alle stress dat zo’n reisje met zich meebrengt. Hierbij wat echte musts voor in je koffer!

Kruidvat verzoring haar producten 1

Verzorgde huid

Naast alle shirtjes, bikini’s en korte broekjes moet je ook een klein beetje ruimte overhouden voor je huidverzorging. Helaas, alle crèmepjes, zonnebescherming en bodylotions zijn niet de lichtste onderdelen van je bagage, maar wel héél handig om mee te nemen. Is deze vakantie je eerste “volop-in-de-zon-moment” van dit jaar? Begin dan met een hoge zonnebrandfactor. De huid is nog helemaal in de zonloze wintermood en moet eerst even wennen aan de eerste zonnestralen, wat helaas kan resulteren in een rood huidje. Smeer je goed in en bouw je factor naarmate de vakantie duurt, langzaam af. Een aftersun, een lekkere bodylotion en je dagelijks dag- en nachtcrème mogen ook allemaal mee, heerlijk om te gebruiken na een douche of dagje zonnen.

De make-up van dit jaar is lekker puur natuur. Een naturelle look is heerlijk, omdat de make-up dan niet van je huid afsmelt en het is super handig als je zonder zorgen de zee in wilt duiken. Uiteraard kan een volumemascara en een lipstick helemaal geen kwaad tijdens een avondje stappen. Laat je make-up overdag lekker thuis en maak je ’s avonds mooi op voor een onvergetelijke vakantie!

tablet magazines

Beschermhoesjes

Waarschijnlijk zit je koffer al proppie vol en kan er weinig meer bij (herkenbaar!). Daarnaast zit je misschien ook al wel in de stress voor dat spannende weegmoment op het vliegveld, is hij niet te zwaar? Ik heb een handige must die zeker handig is op je reis naar het buitenland én niet al te zwaar is! In grote steden is de kans om bestolen te worden iets groter en daarom is het handig om daar goed op te letten. Berg je belangrijkste bezittingen zoals pasjes, telefoons en tablets goed op in bijvoorbeeld een Tab 4 hoes of smartphonehoesje. Veel tablethoezen hebben speciale zijvakjes voor onder andere pasjes en briefgeld. Super handig voor op vakantie. Daarnaast hebben deze hoesjes vaak leuke kleurtjes en printjes, zodat je er meteen een leuke accessoire bij hebt!

Amusement

Hoe vermaak ik me op vakantie? Waarschijnlijk is dit geen probleem op je vakantiebestemming. Er is genoeg te verkennen, boek bijvoorbeeld een excursie en geniet van het lekkere eten! Ben je liever lui dan moe? Kies dan voor een goed boek of tijdschrift. De nieuwste Glamour, Happinez, Cosmopolitan of Grazia zijn heerlijk om op het strand te lezen. Met veel zomertips en de nieuwste mode zijn ze het perfecte leesvoer tijdens je vakantie. En vergeet niet om af en toe ook eens een frisse duik te nemen!

Geniet van je reis en succes nog eventjes met inpakken!

Handwritten

Bron foto 1 en 3: Weheartit

Leave a Reply

Your email address will not be published.