Unboxing | De nieuwste GOODIEBOX november 2018

Home » Unboxing | De nieuwste GOODIEBOX november 2018

Goodiebox november 2018 unboxing

Sinds kort ontvang ik de GOODIEBOX: een maandelijkse, luxe beautybox vol met mooie make-up- en verzorgingsproducten. Ja, je wordt tegenwoordig overstelpt met dit soorten concepten om je op te abonneren, maar deze GOODIEBOX vind ik echt anders! Je ontvangt hem maandelijks en er zitten uitzonderlijk leuke producten in. Kijk maar mee!

Goodiebox november 2018 unboxing

Goodiebox november 2018 unboxing

GOODIEBOX november 2018

De maandelijkse GOODIEBOX staat deze maand in het teken van Prep-N-Go. Deze box is gemaakt om je voor te bereiden op alle spannende en fijne momenten van de komende tijd. Perfect in de aanloop naar de feestdagen!

Iedere maand zitten er vijf tot zeven beautyproducten in de box en betaal je €19,95 inclusief verzendkosten. De box van deze maand bevat producten die je ogen, wenkbrauwen en lippen voorbereiden (en primen!) om ze prachtig in model te brengen.

Goodiebox november 2018 unboxing

In iedere box die je ontvangt, zit een klein boekje met daarin beschreven welke producten erin zitten en wat ze normaal gesproken kosten. Heel fijn om op deze manier wat meer te weten te komen over de betreffende producten. Leuk gedaan!

De GOODIEBOX kost per maand €19,95 maar de Prep-N-Go box heeft een totale waarde van €95,-! Dat scheelt dus een hoop.

Maar wat zit er allemaal in? Ik laat de producten stuk voor stuk aan je zien!

Goodiebox november 2018 unboxing

Goodiebox november 2018 unboxing

Blaq – Hyaluronic Acid Eye Mask

Deze twee halve maantjes zien er grappig uit, maar zijn bedoelt voor je wallen! De zwarte, slimme pads detoxen de huid onder je ogen en zorgen er voor dat je er weer fris uitziet.

Na een kort nachtje kun je deze goed gebruiken en zijn donkere kringen verleden tijd. Handig voor feestbeesten en ouders met weinig slaap!

Winkelwaarde: €5,-

Goodiebox november 2018 unboxing

GOODIEBOX Slaapmasker

Ah, deze had ik net nodig! Overdag doe ik wel eens een dutje en het liefste moet de ruimte dan donker zijn. Met zo’n handig slaapmasker is het gelijk lekker donker voor je ogen en kan ik zo in slaap vallen. Maar hij is natuurlijk ook perfect voor op reis!

Winkelwaarde: €9,-

Goodiebox november 2018 unboxing

Mudmasky – Morning Boost Mask

Dit is een masker voor de snelle Jelle’s! Hij werkt namelijk in slechts een minuut. Je kunt hem zelfs in de ochtend gebruiken als je weinig tijd hebt. Het Morning Boost Mask geeft je huid energie en voedt hem met de benodigde vitamines. Daarna voelt je huid energiek aan waardoor je de hele dag straalt.

Winkelwaarde: €23,-

Goodiebox november 2018 unboxing

Goodiebox november 2018 unboxing

Comme Deux – Liplove

Dit product viel me gelijk al op in de GOODIEBOX. Het ziet er zo zoet uit! De verpakking ziet er prachtig uit en lijkt op een hip en trendy merk. Zelf ken ik Comme Deux niet. Daarom is het extra leuk om dit uit te proberen!

De #LIPLOVE van Comme Deux is een lip oil die je lippen verzorgt. Je kan hem zowel overdag als ‘s nachts gebruiken en geeft extra voeding aan je lippen met oliën die onder andere vitamine C, E en F bevatten. Zo word je wakker met heerlijk zachte lippen! De kleur lijkt vrij rood te zijn, maar pakt transparant uit op je lippen. Geen zorgen dus dat hij kleur afgeeft op je hoofdkussen of dekbed als je hem ’s avonds op doet.

Winkelwaarde: €17,50

Goodiebox november 2018 unboxing

Modelco – More Brows Fibre Gel

De More Brows Fibre Gel van Modelco is er voor je wenkbrauwen! De kleine vezels die hierin zitten, geven de illusie van dikkere wenkbrauwen. De gel geeft je een natuurlijke en frisse uitstraling, terwijl je ook vollere wenkbrauwen creëert.

Winkelwaarde: €15,50

Goodiebox november 2018 unboxing

Emité – Slant Tweezer

Als laatste zit er een handig pincet in de GOODIEBOX. Ik heb al jaren eentje van Tweezerman en ik ben werkelijk waar nog niet eentje tegen gekomen die daar tegenop kan. Tijd dus om eens iets nieuws te proberen!

En wauw, ik ben aangenaam verrast. De Slant Tweezer is superscherp en kan zelfs de kleinste haartjes aan. Daardoor ben je in een mum van tijd van ongewenste (wenkbrauw)haartjes af.

Winkelwaarde: €25,-

Goodiebox november 2018 unboxing

Wil jij ook de GOODIEBOX bestellen? 

Dat kan! Je kunt de GOODIEBOX bestellen voor €19,95 per maand. Het concept is dat je er een abonnement op neemt, maar je kunt hem ook gewoon weer maandelijks opzeggen. Een keer uitproberen kan dus altijd!

Als je de box van november wil bestellen dan kan je dat hier doen. Ik hoop dat jij de box net zo leuk vindt als ik!

Ken jij de GOODIEBOX al? Naar welk product uit de box ben je nieuwsgierig?

Liefs Liset

Dit product is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.