Truly Yours – Birthday box januari 2013

Home » Truly Yours – Birthday box januari 2013

IMG_1407

Gisteren was het zo ver. Ik mocht mijn allereerste Truly Yours box in ontvangst nemen. Wat heb ik lang getwijfeld wat voor box ik zou bestellen, maar het is de Truly Yours geworden!

Waarschuwing: mocht je de box zelf nog niet hebben ontvangen, kijk dan niet verder! Heb je hem al ontvangen òf je hebt hem niet besteld, kijk dan heerlijk verder naar alle mooie producten van deze maand!

IMG_1409

Nadat ik de box met maar liefst €5,- korting kon bestellen en ik in totaal maar €9,95 hoefde neer te tellen, was ik over. Deze Truly Yours Birthday box werd van mij! Truly Yours bestaat nu precies een jaar en daarom brachten ze deze leuke verjaardagsbox uit.

IMG_1411

In totaal zitten er maar liefst 8 (!) producten in de Truly Yours box.

IMG_1412

Spannend! Wat zal erin zitten?

IMG_1414

Een doos vol met lekkere beautyproducten om te testen. Je ziet hier maskers van Dr. van der Hoog, Hot Makeup eyeshadow, ROC reinigingsmelk, Biosilk shampoo, Lancaster moisture cream, See by Chloe parfum en Moroccanoil.

1. Dr. van der Hoog-poedermaskers

IMG_1417

Als eerste heb ik twee Dr. van der Hoog-poedermaskers ontvangen. Het Calming Clay poedermasker en het Vitalizing poedermasker.

IMG_1420

Truly Yours: “Het Calming Clay poedermasker kalmeert en herstelt de onrustige huid en maakt haar opnieuw zacht en soepel. Dit masker bevat kaolien, wat de huid reinigt en dode huidcellen helpt verwijderen.”

IMG_1422

Truly Yours: “Het Vitalizing Vitamines poedermasker is een vitamineboost voor je huid, met vitamines E en C, plus een stevig B-complex. Het reguleert de vochtbalans van je huid tot diep in de poriën en stimuleert de bloedcirculatie.”

Voor beide maskers geldt dat ze hard worden, waardoor de huid voor een korte tijd wordt afgesloten en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd.

Wat vind ik ervan: Ik ga deze zeker gebruiken op een ontspannen zondagmiddag! Breng me een kop thee en lekkers en ik vermaak me prima!

2. Hot Makeup Eyeshadow

IMG_1427

In de Truly Yours box zit een oogschaduw in een van deze drie varianten: een Loose Powder Eyeshadow, Glitter Eyeshadow of Cream Eyeshadow. Ik heb de Cream Eyeshadow ontvangen in een frisse, groene lentekleur.

IMG_1431

Wat vind ik ervan: De kleur spreekt me op het eerste gezicht niet aan. Ik vind hem een te paas-achtige kleur hebben (zie je de lammetjes en paashaasjes al rondhuppelen?). Ik zal hem waarschijnlijk niet veel gebruiken. Ook omdat het een cream eyeshadow is (wat vaak ophoopt in je crease), ben ik bang dat ik hem links zal laten liggen. Jammer!

3. ROC 3-in-1 Reinigingsmelk

IMG_1438

Truly Yours: “Dit is een 3-in-1 make-upreiniger van hoogwaardige ingrediënten, die in een simpele swipe je gezichts- en oogmake-up verwijdert, ook je waterproof make-up. De reiniger heeft een zachte formule en is lichtjes fris geparfumeerd. Niet agressief – en dus ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.”

IMG_1437

Wat vind ik ervan: Ik heb een gevoelige huid, dus ik ben erg benieuwd of dit ook daadwerkelijk geschikt is voor mijn huid. Mocht dat het geval zijn, dan vind ik dit een heel fijn travelsize formaat!

4. Biosilk Silk Therapy Shampoo

IMG_1440

Truly Yours: “Een voedende shampoo met Biosilks bekende zijdeproteïnen, botanische extracten en kruiden. De shampoo maakt je haar weergaloos zacht en glanzend, zodat het er weer gezond en verzorgd uitziet. Een aardige bijkomstigheid: de shampoo bevat uv-filter tegen zowel uv-A- als uv-B-straling.”

Wat vind ik ervan: Yes! Een shampoo van Biosilk! Ik gebruik nu zo’n twee jaar het Biosilk serum en die vind ik superfijn. Hopelijk is deze net zo lekker als het serum en maakt het je haar niet onnodig vet.

5. Lancaster Aquamilk Abolute Moisture Cream

IMG_1441

Truly Yours: “Een hydraterende crème met plantaardige melkextracten, honing en verschillende antioxidanten, die goed ruikt, soepeltjes smeert en verrukkelijk zacht aanvoelt. Deze crème is met name geschikt  voor de normale en droge huid. De Aquamilk absolute moisture cream is speciaal bedoeld voor dames boven de twintig.”

IMG_1443

Wat vind ik ervan: Ik heb een droge huid, dus deze crème is wel aan mij besteed! Ik ga hem lekker uitproberen en kijken of hij voldoende voedt. Ook dit is een heerlijk (vrij grote, lees 30 ml) travelsize formaatje!

6. See by Chloé – tester

IMG_1445

Truly Yours: “Het opvallende parfumdebuut van See by Chloé. De geur is intrigerend: speels en verleidelijk, prikkelend en assertief, vrolijk en bedwelmend. Je ruikt er noten van sprankelend bergamot, poëtisch appelbloesem en zachte jasmijn, op een stevige fundering van sandelhout en vanille. Gecreëerd door parfumeur Michel Almairac.”

IMG_1446

Wat vind ik ervan: Hij is heerlijk fris, maar toch ook verleidelijk. Ik vind de beschrijving van Truly Yours erg goed aan de werkelijkheid voldoen. Ik ben enthousiast!

7. Moroccanoil Treatment

IMG_1447

Dit was een extraatje in mijn box! Als je een van de zoveel bestellers was, dan kreeg je deze leuke minisize Moroccanoil cadeau. Er zit 25 ml in, wat ik behoorlijk veel vind om uit te proberen.

IMG_1453

Wat vind ik ervan: Dit is een flesje met serum voor je haar. Je kunt het zowel op droog als op nat haar gebruiken en zou je haar heerlijk moeten laten glanzen en laten herstellen van al die stylingapparaten. Ik ben erg benieuwd of dit wat is en of het mijn haar niet te vet zal maken.

Wat vind ik van de Truly Yours Birthday box?

Het is mijn eerste kennismaking met een box vol beautyspullen en ik ben aangenaam verrast. Ik vind vooral de ROC reinigingsmilk, de Lancaster Moisture Cream, Biosilk shampoo en de Moroccanoil erg interessant. Ik zeg mijn box nog niet op, ik wacht nog een maandje, omdat ik erg benieuwd ben naar wat Truly Yours nog meer te bieden heeft. Dan zal ik mijn definitieve beslissing maken…

Wat vind jij van de spulletjes die in de Truly Yours box zitten?

Leave a Reply

Your email address will not be published.