Tips | Beautydag met vriendinnen

Home » Tips | Beautydag met vriendinnen
Tips | Beautydag met vriendinnen

large15.png

Het is je vast niet ontgaan dat bijna iedereen nu vakantie heeft of op vakantie is. Eindelijk is er weer tijd om leuke dingen te doen. Yay! En wat is er dan leuker om met vriendinnen gezellig samen iets te doen? Op verzoek geef ik je tips om een beautydag te houden met vriendinnen. Lees ze lekker door en organiseer een ontspannen dagje!

large8

Als eerste begin je natuurlijk om een leuk clubje vriendinnen samen te stellen. Inventariseer wie je uit wil nodigen en stuur ze een leuk kaartje met daarop de datum, tijd en wat ze eventueel mee moeten nemen. Heb je rond wie er daadwerkelijk komen, dan kun je de spullen die je nodig hebt bij elkaar verzamelen.

Hieronder zal ik voorbeelden geven met wat je kunt doen op zo’n beautydag. Je kunt natuurlijk dingetjes aanpassen of zelfs helemaal het roer omgooien. Doe gewoon lekker waar jij je goed bij voelt en wat jij leuk vindt. Het zijn alleen maar suggesties! Okee, daar gaan we:

Ontvangst

Ontvang je vriendinnen met een lekker drankje. Dit kan een zelfgemaakte smoothie zijn of een lekker kopje thee. Het is maar net waar je zin in hebt! Wat ik zelf erg leuk vind, is het gezellig maken van de tafel. Gooi er een leuk (plastic) kleed overheen en zet er allemaal hapjes neer om van te smullen. Want eten + vriendinnen = een hoop gezelligheid!

DSC_8634_large
Reinigen & verzorgen
Je kunt beginnen met het reinigen van je gezicht. Doe dit met een milde make-upremover en een paar wattenschijfjes. Zorg ervoor dat er een remover gebruikt wordt waar iedereen tegen kan, want we willen natuurlijk geen irritaties tijdens een ontspannen dagje. Breng na het reinigen een verzorgend masker op je gezicht aan. Kijk een beetje naar de verschillende huidtypes en pas daar het masker op aan. Dan kan het ontspannen beginnen! Terwijl je masker heerlijk intrekt, kunnen je voeten in een badje met een verzorgende olie. Na afloop kun je je masker eraf halen en een dagcreme aanbrengen. Zo is je gezicht klaar om een mooie make-up op aan te brengen.
large
Voeten
Je voeten zullen na het badje heerlijk zacht en poezelig aanvoelen. Tijd om dat zo te houden en een verzorgende crème aan te brengen. Laat het goed intrekken en lak daarna je teennagels. Iedereen neemt wat nagellakpotjes mee, zo kun je kiezen uit alle kleuren van de regenboog!
large5
Make-up
Het is tijd voor de make-up! Ga aan de mooi aangeklede tafel zitten en laat iedereen haar eigen spiegel en make-up meenemen. Het is nu tijd voor een make-upje! Experimenteer met een gewaagde winged eyeliner of ga voor die knallende lippen. Doe eens iets wat je nog nooit hebt geprobeerd, wie weet staat het je wel fantastisch! Je bent toch in een ‘veilige’ omgeving, dus niemand die je raar aan zal kijken. Het ergste wat je kan over komen is dat je jezelf in de spiegel niet meer herkent omdat je winged eyeliner tot aan je wenkbrauwen komt, but who cares?
large10
Haarstyling
Wie weet heeft een van je vriendinnen wel een stijl- of krultang. Laat ze die vooral meenemen, want het is tijd om een toffe hairdo te maken. Steek het mooi op in een Grace Kelly-rol of ga voor nonchalante beachy waves!
large12

Film & ontspannen

Al dat beauty-getut is natuurlijk supervermoeiend, dus zorg voor een leuke komediefilm waar je lekker bij kunt lachen. Zet wat chips, popcorn en frisdrank neer en ga heerlijk voor de buis chillen. Do I need to say more?

En niet te vergeten: heb vooral heel veel plezier! Lach om elkaars foute make-up of mislukte, ingezakte kapsel. Het gaat er niet om wie er het ‘mooist’ uit ziet, maar dat je lol met elkaar hebt en er van geniet.

Heel veel plezier met jouw beautydag!

Heb jij al eens een beautydag met vriendinnen gehouden?

Bron foto’s:  Weheartit.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.