Sans Soucis Tinted Body Fluid

Home » Sans Soucis Tinted Body Fluid

Sans Soucis Tinted Body Fluid 8

Sans Soucis introduceert vier nieuwe Body Oils. Deze producten komen uit de Body Care Highlights collectie en zorgen ervoor dat je huid, je haar en je gezicht zacht en glanzend aanvoelen. Ieder flesje heeft haar eigen kwaliteit en verschillende eigenschappen waardoor je kunt kiezen voor een subtiele zomerse teint, glinsterende hydratatie of verstevigende verzorging met of zonder fijne gouddeeltjes. Ik vertel je er meer over!

Sans Soucis body care highlights collectie Collage

De Body Care Highligths collectie bevat vier verschillende flacons. De glazen flesjes bevatten 100ml en hebben allemaal een andere kleur vloeistof. Maar wat doen ze voor je?

Anti Age Dry Oil

De verzachtende olie verzorgt gezicht, lichaam en haar zonder een vervelend vetlaagje achter te laten. Arganolie verzacht en verstevigt de huid. Sojabonenolie maakt dat de huid weer zacht en soepel aanvoelt. Je gebruikt de spray door deze op de huid te spuiten en zachtjes te verdelen over de huid.

Anti Age Dry Glitter Oil

De snel absorberende droge olie verzorgt gezicht, lichaam en haar. Arganolie en vitamine E zorgen voor een soepele huid met een regenererende werking. Micro-fijne gouddeeltjes geven een glinstering en glans aan het lichaam en haar. Je brengt de Dry Glitter Oil aan door de flacon goed te schudden en daarna op de huid te sprayen. Daarna is het een kwestie van verdelen.

Shimmering Body Fluid

Deze shimmering Body Fluid bevat hyaluronzuur en Fucogel® en laat een schitterende glans achter op de huid. De Fluid laat zich gemakkelijk verstuiven en verdelen op de huid.

Tinted Body Fluid

De snel werkende getinte Body Fluid, tovert in enkele seconden een afwasbare zomerbruine teint op het lichaam. Paardenkastanje extract stimuleert de bloedsomloop. De toevoeging van Vitamine E beschermt tegen vrije radicalen. En deze zal ik voor je reviewen!

Sans Soucis Tinted Body Fluid 1

Sans Soucis Tinted Body Fluid 3

De Tinted Body Fluid is een spray met een kleurtje en een shimmer erin die je huid een mooie, zomerse teint geeft. Het is geen zelfbruiner, maar een gekleurde fluid die je er aan het einde van de dag weer af kunt wassen. Een fake tan, maar dan voor een dagje! Zo kun je je melkwitte benen snel een lekker kleurtje geven voor een instant gebruind effect. Net alsof je op vakantie bent geweest! Dit lijkt me nou ideaal.

Sans Soucis Tinted Body Fluid 2

De verpakking is echt een plaatje. De glazen flacon ziet er stevig en kwalitatief goed uit en je ziet dat het geen goedkoop product is. Dat vind ik mooi! Luxe is heerlijk en zo’n zwaardere fles is dan echt genieten om vast te houden. Zie je hem al op je badkamerkastje staan? Ik wel! De flacon is doorzichtig en je ziet de karamalkleurige inhoud je tegemoet schitteren. Want een mooie shimmer zit hier absoluut in. Daar hou ik wel van. Perfect voor de zomer!

De geur van de Tinted Body Fluid is vrij warm, maar tegelijkertijd ook zomers. Ik denk dat velen van deze geur zullen houden. De geur blijft na het aanbrengen een tijdje hangen, maar is na een uurtje verdwenen. Dit vind ik zelf wel zo praktisch omdat ik in de zomer vaak een bodymist gebruik en dat is natuurlijk de geur die ik wil ruiken!

De inhoud is vrij vloeibaar, maar de fluid loopt ook niet van je huid af. Wat mij betreft voelt het aan als de ideale structuur voor het aanbrengen en uitsmeren van deze fluid. Je spray de vloeistof op je huid en smeert hem goed uit. Dat is echt een must voor een egaal en subtiel effect.
Sans Soucis Tinted Body Fluid 4 Sans Soucis Tinted Body Fluid 5

De flacon heeft een prachtige, gouden dop met daaronder een sprayfunctie. Dit vind ik de meest handige manier van aanbrengen, want als je met een grote opening vloeistof uit de flacon moet halen, weet ik al dat er veel te veel uit zou komen, haha.
Sans Soucis Tinted Body Fluid 7 ingredienten

De ingrediënten.
Sans Soucis Tinted Body Fluid 9 swatch

En dan nu het allerbelangrijkste! De Tinted Body Fluid heeft een warme, karamelachtige kleur met hele kleine glittertjes (shimmer) erin. Dit druppeltje is echt genoeg voor 1 lichaamsdeel. Dit dotje heb ik gebruikt voor mijn gehele onderarm en dat was voldoende om een mooie, egale teint te krijgen. Je zult verbaasd staan! De pigmentatie is echt top, zonder dat het lijkt alsof je schmink ophebt. Dat is wat we willen toch?

Sans Soucis Tinted Body Fluid voor en na

Tadaah!! Wat een effect niet? Op de bovenste foto draag ik niets en op de onderste foto heb ik de Tinted Body Fluid aangebracht en goed uitgesmeerd. Het effect is erg natuurlijk en het lijkt net alsof ik door de zon bruin ben geworden. De eerste keer toen ik de fluid aanbracht was ik echt laaiend enthousiast. Ik had niet gedacht dat een kleurtje uit een flesje zo’n mooi, natuurlijk effect zou geven. Je begrijpt het al, sindsdien ben ik helemaal fan van dit product en heb ik het al regelmatig gebruikt. Fijn om aan het begin van het mooie weer alvast een kleurtje erop te hebben zitten, zodat de overgang naar een echte gebruind lichaam niet te lang duurt.

Sans Soucis Tinted Body Fluid 12

Voordelen:

♡ De verpakking ziet er prachtig uit.

♡ De kleur van de fluid is erg natuurlijk en zorgt voor een mooi gebruind effect.

♡ Erg geschikt voor de lichte huidjes onder ons die een warme, bruine tint zoeken.

♡ Hij brengt makkelijk aan en is goed uit te smeren.

♡ Hij ruikt lekker.

Nadelen:

♡ Hij is vrij prijzig.

Ik heb de fluid regelmatig gebruikt toen ik nog niet door de zon gebruind was. Daardoor is hij ideaal voor de tijd dat je aan het begin van het mooie weer staat en je alvast een kleurtje wilt hebben. En voor de dames die maar niet bruin willen worden; dit is de oplossing! Ik vind hem zelf echt geweldig!

De Body Care Highlights Body Oils zijn te koop in de webshop van SANS SOUCIS en kosten €32,95 per stuk voor 100ml.

Ben jij al bekend met de Body Oils van Sans Soucis?

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.