RiRi Hearts MAC ‘Love, Rihanna’ bronzing powder

Home » RiRi Hearts MAC ‘Love, Rihanna’ bronzing powder

Mac riri hearts love, rihanna bronzing powder

Vanaf vandaag is het zover. Je kunt de RiRi Hearts MAC collectie weer kopen in de winkels! Vorige week was deze zeer gewilde collectie al online te koop en sloeg ik mijn slag. Ik ging eigenlijk voor de Bad Girl RiRi lipstick, maar die was helaas al uitverkocht. Maar ik was niet getreurd, want de Love, Rihanna bronzing powder stond ook op mijn verlanglijstje en die kon ik nog wel mijn winkelmandje inklikken. Yay!

Mac riri hearts love, rihanna bronzing powder 2

Mac riri hearts love, rihanna bronzing powder 1

De verpakking van de bronzing powder is van wit, mat karton. Bovenop staat er RiRi Hearts MAC ingegraveerd en een grote, gouden ‘R’ is niet te missen. Heel anders dan de reguliere collectie van MAC. Omdat dit een samenwerking met Rihanna betreft, is er gekozen voor een speciale verpakking. En dat ziet er goed uit!

Mac riri hearts love, rihanna bronzing powder 3

Is het geen plaatje? Ik mag dan wel geen fan zijn van Rihanna, haar make-uplijn bij MAC is om van kwijlen.  De bronzer is vierkant van vorm en zit in een wit, plastic doosje. Het deksel is doorzichtig en is bedrukt met een gouden vierkant, de letter ‘R’ en een handgeschreven tekst van Rihanna herself. De bronzer pronkt er al prachtig doorheen.

Mac riri hearts love, rihanna bronzing powder 4

Mac riri hearts love, rihanna bronzing powder 7

Mac riri hearts love, rihanna bronzing powder 6

De bronzing powder is zelf ook echt een plaatje. Het is haast een kunstwerkje! De bronzer is voor het grootste gedeelte midden warmbruin. Een heel ieniemienie klein glittertje sprankelt je tegemoet. De bronskleurige ‘R’ is helaas een overspray, maar bij de eerste paar applicaties kun je er gelukkig nog van genieten. Het is namelijk wel een ‘dikke’ overspray :).

Mac riri hearts love, rihanna bronzing powder swatch

En wow! Wat is dit een geweldige kleur! Zowel de matte bronzer als de overspray spreekt me aan. Ik heb hem natuurlijk ook aangebracht op mijn wangen en komen deze twee kleuren samen. Kijk en oordeel zelf!
Mac riri hearts love, rihanna bronzing powder full face

Wat wordt ik enthousiast van deze bronzer! Een mooie, warme gloed die op je wangen smelt. Het is zeker een speciale bronzer die ik nog niet heb. Ik ben wel benieuwd hoe de bronzing powder op den duur gaat worden als de overspray verdwenen is, maar ik denk dat hij alsnog een mooi warm effect aan je gezicht geeft. Er zitten immers nog hele kleine glittertjes in het grootste gedeelte van de bronzer.

Mac riri hearts love, rihanna bronzing powder 8

Ik denk dat dit een product is die iedereen kan dragen. Hij heeft een goede pigmentatie, maar zelfs de iets lichtere huidjes kunnen hem hebben. Je moet hem dan gewoon subtiel aanbrengen met een stippling kwast of heel zachtjes in de bronzing powder dippen. En voor donkere meiden is hij goed op te bouwen. Zit je erover na te denken om iets uit de RiRi Hearts MAC collectie aan te schaffen, dan zeg ik DOEN! Hij is namelijk limited edition en de items gaan als warme broodjes over de toonbank.

De RiRi Hearts MAC Love, Rihanna bronzing powder  is vanaf vandaag te koop bij de MAC Pro Store en in de MAC-counters in de Douglas en Bijenkorf voor €27,50.

Ben jij van plan om iets te kopen uit de RiRi Hearts MAC collectie?

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.