Review | Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette

Home » Review | Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette

Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette review

Ja hoor, daar is hij dan eindelijk! Dit prachtige Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette is net uitgebracht en ziet eruit als een verrukkelijke traktatie. Het Naked Cherry palette is het allernieuwste product van Urban Decay en heeft een sexy vibe en bevat kersachtige tinten die verleidelijk en zoet zijn. Nieuwsgierig geworden? Ik laat het je zien!

Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette review

Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette – €51,05

Urban Decay staat bekend om haar prachtige oogschaduwpaletten, die stuk voor stuk klassiekers lijken te worden. Ze zijn 100% dierproefvrij en dat vind ik echt heel fijn! Het nieuwste palette omschrijft het merk als “Onze wildste manier om er ‘Naked’ uit te zien”. Dat maakt me natuurlijk nieuwsgierig!

Met het Naked Cherry oogschaduw palette creëer je een sexy vibe die beter omschreven kan worden als scherp in plaats van zoet. Er zitten 12 gloednieuwe, neutrale kleuren in het kersachtige palette die voor spannende ooglooks zorgt. Deze mooie tinten bevatten zachte, matte kleuren en sprankelende metallics en variëren van crèmeachtig ivoor tot glanzend roségoud en de meest intense zwarte bes. De kleuren spreken mij direct aan en ik kan dan ook niet wachten om ze uit te proberen!

Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette review

Dubbelzijdige kwast

Omdat lange houdbaarheid en oogschaduw die niet vervaagt voor Urban Decay een must is, hebben ze ook dit keer gebruik gemaakt van hun formule die zorgt voor een fluweelachtige textuur, rijke kleur en blendbaarheid.

Het oogschaduwpalette ziet er prachtig uit! Hij is gemaakt van stevig plastic en sluit met een magneet. Daardoor is hij makkelijk open te maken en te sluiten. Op het deksel staat een rij van twaalf metalen kersen met daarover heen de naam van het palette. Hij bevat een full-size spiegel (superhandig voor onderweg!) en een dubbelzijdige kwast. Met het korte kwastje kun je de oogschaduw precies aanbrengen (bijvoorbeeld in je ooghoek) en aan de andere zijde zit een blending brush. Deze laatste werkt perfect en is lekker zacht.

Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette review

Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette

De oogschaduwkleuren en swatches

Natuurlijk ben je nu hartstikke benieuwd naar de kleuren geworden. Ik ook! Van links naar rechts zie je:

Hot Spot – Caution – Bang Bang – Feelz – Juicy – Turn On – Ambitious – Bing – Devilish – Young Love – Drunk Dial – Privacy.

Hot Spot ivoor matte
Caution zacht nude beige matte
Bang Bang glanzend roze met gouden afwisseling en regenboogkleurige micro-glitter
Feelz zacht oudroze matte
Juicy zacht warm perzik
Turn On mat metallic roze glans
Ambitious metallic roze koper
Bing diep paars matte
Devilish roodachtig pruim matte
Young Love metallic cranberry
Drunk Dial diep metallic bordeaux rood
Privacy diep bruinachtig pruim matte

Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette swatches

Dit is de eerste rij met swatches. Ze zijn goed draagbaar en neutraal/roze van kleur te noemen. Het zijn tinten die goed bij mijn huid passen en vooral de eerste twee kleuren lijken wat minder intens van kleur te zijn, maar dit komt omdat het nogal huidskleurige tinten zijn. Ze geven goed pigment af en ik ben nu al heel tevreden!

Van links naar rechts zie je:

Hot Spot – Caution – Bang Bang – Feelz – Juicy – Turn On

Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette swatches

Daarna komen de iets intensere kleuren. Deze zijn meer bronze en fuchsia van kleur en echt prachtig om smokey looks mee te maken. Ik word zo blij van deze kleuren!

Van links naar rechts zie je:

Ambitious – Bing – Devilish – Young Love – Drunk Dial – Privacy.

Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette

Ooglook

Met het Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette kun je alle kanten op. Met de eerste zes iets meer neutrale kleuren kun je een mooie dagmake-up maken. Ik denk dat ik deze kleuren vooral door de week er snel bij zal pakken. Ze geven je gezicht een heldere, frisse look en ik vind dat heerlijk om overdag te dragen.

Ga ik naar een feestje, een verjaardag of naar een mooi persevent, dan pak ik meer uit en zal ik de laatste zes kleuren eerder dragen. Die zie je dan ook terug in bovenstaande (en de volgende) foto. De kleuren zijn intens gepigmenteerd en ik was ook aangenaam verrast dat de kleuren zo goed pakken op mijn oogleden. Zowel de lichte als donkere tinten blenden goed, brengen makkelijk aan en zorgen voor een Cherry look!

Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette

Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette   Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette Conclusie

Ja, ik ben enthousiast! Het moment dat ik het palette opende tot aan het opmaken van mijn ogen; dit Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette is om van te smullen. Er zijn geen concessies gedaan op het gebied van kleur, intensiteit en kwaliteit. De verpakking is prachtig, net zoals de kleuren die het bevat.

De kwast is een leuke toevoeging, maar voor het dagelijks aanbrengen van mijn ooglook, kies ik toch voor mijn eigen kwasten. Over de stevige, korte kant ben ik iets minder tevreden omdat hij niet zodanig voor mij werkt zoals ik normaal oogschaduw op mijn oogleden aan zou brengen. Daar vind ik hem iets te stijf voor. De blendingkwast aan de andere kant is wel prettig, die werkt goed om kleuren in mijn arcadeboog te blenden.

Het Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette kost €55,05 en is vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde Ici Paris XL winkels, in de Ici Paris webshop en in de Urban Decay webshop.

Wat vind jij van dit nieuwe Urban Decay Naked Cherry eyeshadow palette? Zou jij deze kleuren dragen?

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.