Review: Sleek Shangri-La Respect palette

Home » Review: Sleek Shangri-La Respect palette
Review: Sleek Shangri-La Respect palette

IMG_0550

Het Sleek Shangri-La Respect palette ben je vast al een keer tegengekomen. Geen wonder, want volgens mij is iedereen er laaiend enthousiast over. Ik ben er in ieder geval fan van, want ik laat je het prachtige palette en de swatches zien van alle mooie kleurtjes die het doosje bevat!

IMG_0525

Het palette komt in een hele frisse, lente-achtige verpakking. Wat op zich best misleidend is, want het palette brengt meer warme, winterse kleuren met zich mee.
IMG_0533

Het Sleek I-Divine PPQ Shangri-La Respect palette. Een hele mond vol!

IMG_0532

De ingrediënten. IMG_0534

In het doosje zit een mooi, strak palette zoals we van Sleek gewend zijn. Ook staat er duidelijk op de voorkant de naam van het palette gedrukt, zodat je niet in de war raakt als je meerdere palettes van Sleek in je stash hebt.

IMG_0543

Het fijne aan Sleek palettes vind ik dat er een grote spiegel in zit. Mocht je onderweg zijn of op reis, dan kun je via dit spiegeltje je ogen opmaken.

De namen van het palette zijn stuk voor stuk verwijzingen naar muzikanten. Zo heb je bijvoorbeeld de kleur Otis Red, wat duidelijk verwijst naar de zanger Otis Redding. De kleur Aretha Orange verwijst overduidelijk naar zangeres Aretha Franklin (ken je dat nummer ‘Respect’?). Dat vind ik dan weer een leuke detail van dit superleuke oogschaduwpalette!

IMG_0548

Mooie, warme winterse kleurtjes. Hoewel er ook een paar zomerse, felle kleurtjes in zitten zoals rood, oranje en roze. Er zitten lekker veel matte kleuren in. I love it! Daarnaast zijn er ook een paar shimmers te vinden in de bruine, licht-oranje, rode en donker-oranje kleur . Op naar de swatches!
IMG_0555 2

Gladys White, James Brown, Shalamar, Count Basi Beige, Aretha Orange, Otis Red.

IMG_1104

Gladys White (mat), James Brown (shimmer), Shalamar (mat), Count Basi Beige (mat), Aretha Orange (shimmer), Otis Red (shimmer).

IMG_0555 3

Roberta Black, Vandellas, Cameo Cream, Motown Mink, O’Jays, New Jack Pink.

IMG_1114

Roberta Black (mat), Vandellas (mat), Cameo Cream (mat), Motown Mink (mat), O’Jays (shimmer), New Jack Pink (mat).

IMG_0550

Wat een mooie kleuren! De pigmentatie is ook weer fantastisch, alleen kruimelen sommige oogschaduws wel. Zelf vind ik dat niet zo’n probleem. Je kan hier zowel een naturel look mee maken als meer een avond look. Yes, ik ben enthousiast!

Het Sleek Shangri-La Respect palette is voor €8,95 te koop bij de Misslipgloss shop en AliceJo.

Wat vind jij van dit palette?

Leave a Reply

Your email address will not be published.