Review | Real Techniques Rebel Edge Trio

Home » Review | Real Techniques Rebel Edge Trio

Real Techniques Rebel Edge Trio

Al jaren ben ik heel tevreden over de Real Techniques kwasten die ik dagelijks gebruik. De Pixiwoo-zusjes (Engelse YouTubers) begonnen dit merk uit liefde voor make-up en jaren later is het uitgegroeid tot één van de bekendste kwastenmerken die er zijn. Chapeau! Ik was dan ook aangenaam verrast door het nieuwe Real Techniques Rebel Edge Trio die drie vernieuwende make-upkwasten met een speciaal ontworpen ‘Mohawk’ design bevatten. Benieuwd geworden?

Real Techniques Rebel Edge Trio review

Real Techniques Rebel Edge Trio – €30,-

Het Real Techniques Rebel Edge Trio bevat drie vernieuwende make-upkwasten met een speciaal ontworpen ‘Mohawk’ design om een natuurlijke look voor ieder gezichtstype te creëren. Het mooie van dit merk is dat ze lekker veel experimenteren met verschillende vormen kwasten. Het is gedurfd en toont lef!

Je kunt de aflopende, schuine rand van de make-upkwasten voor (gedetailleerde) contour make-up gebruiken en mooi in elkaar over laten blenden. Gebruik je de kwasten verticaal, dan kun je je look definiëren en als je hem horizontaal houdt, is hij perfect om mee te blenden.

Deze set bevat:
– 202 Rebel Edge Broad Brush: poeder/bronzer kwast
– 303 Rebel Edge Fine Brush: oogschaduwkwast
– 403 Rebel Edge Medium Brush: blush/contour kwast

Psst…I know, de foto’s zijn nog een beetje in kerstige sferen, maar het was kerst toen ik deze foto’s nam en had geen idee dat ik de kwasten nu pas zou gaan reviewen. Oops!

Real Techniques 203 Rebel Edge Broad Brush

Real Techniques 203 Rebel Edge Broad Brush review

Real Techniques 203 Rebel Edge Broad Brush

Laten we gelijk maar beginnen met de allergrootste kwast van dit trio. De 203 Rebel Edge Broad Brush heeft een grote vorm en is daardoor geschikt voor het blenden van poederfoundation of -bronzers.

De kwast is superzacht (net als de andere twee) en prikt totaal niet. Doordat hij zo zacht is, vind ik hem perfect voor het aanbrengen van poeder om je foundation mee te setten. Daar gebruik ik hem het liefste voor!

Real Techniques 303 Rebel Edge Fine Brush Real Techniques 303 Rebel Edge Fine Brush review

Real Techniques 303 Rebel Edge Fine Brush

De volgende in het trio is de 303 Rebel Edge Fine Brush die je kunt gebruiken voor precieze lijntjes of het aanbrengen van oogschaduw. Ook deze is heerlijk zacht en voelt prettig aan als je hem op je (gevoelige) oogleden gebruikt.

Zelf vind ik hem uitermate handig om oogschaduw onder je wenkbrauw aan te brengen of om oogschaduw zachtjes te blenden in je ooghoeken of arcadeboog.

Real Techniques 403 Rebel Edge Medium Brush Real Techniques 403 Rebel Edge Medium Brush review

Real Techniques 403 Rebel Edge Medium Brush

Als laatste zie je hier de 403 Rebel Edge Medium Brush die een medium grootte heeft. Hij is superhandig voor je wangen om blush/highlighter aan te brengen of om te contouren.

Zelf heb ik hem de afgelopen tijd gebruikt om te contouren. Ik breng de kwast dan schuin aan op mijn gezicht en kan op deze manier mooi en zacht de huid onder mijn wangen contouren. Het effect is natuurlijk en mooi geblend.

Dit is mijn favoriete kwast!

Real Techniques Rebel Edge Trio review

Waar te koop?

Deze prachtige Real Techniques Rebel Edge Trio bevalt me enorm goed. Ik gebruik de kwasten nu dagelijks en ben vooral fan van de 403 Rebel Edge Medium Brush.

De set kost in totaal €30,- voor drie kwasten en daarmee zit het mooi in het middensegment qua prijs. Je kunt het Rebel Edge Trio onder andere kopen bij de Bijenkorf en in hun webshop.

Heb jij al kwasten van Real Techniques? 

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.