Review | OPI Tokyo collection

Home » Review | OPI Tokyo collection

OPI Tokyo review

Zin in de lente? Dan is deze OPI Tokyo collection echt wat voor jou! Met haar zoete en lichte kleurtjes waan je je in de stad Tokyo die het ultra-moderne combineert met eeuwenoude tradities. De collectie bevat in totaal 12 kleuren voor het voorjaar van 2019 en ze zijn allemaal verkrijgbaar in GelColor, Infinite Shine én nagellak. Ik laat je vier kleuren zien!

OPI Tokyo collection OPI Tokyo review

OPI Tokyo collection

OPI Tokyo collection 2019

De OPI Tokyo collection is geïnspireerd en vernoemd naar de Japanse hoofdstad. De energie die deze stad geeft is gebotteld in de 12 prachtige kleuren flesjes. Tokyo inspireerde de collectie door de neonverlichte wolkenkrabbers met felle, metallic roze-, paars- en blauwtinten, maar denk bijvoorbeeld ook aan groene en oranje tinten die overal te vinden zijn in de vele stadstuinen.

OPI CoFounder en Brand Ambassador Suzi Weiss-Fischmann zegt over deze collectie:

Tokyo staat er om bekend een voorloper te zijn op het gebied van nageltrends – een perfecte match met OPI, waar we geen trends volgen, maar trendsetter zijn. In deze collectie gaan we weer helemaal terug naar de jaren ’80 en ’90, met pop colors waaraan we een moderne twist hebben gegeven. Tokyo brengt deze collectie echt tot leven, met de bijzondere mode, wereldberoemde keuken en zeker ook de geschiedenis van nagels, die al eeuwenlang een grote rol spelen in de Japanse cultuur.”

OPI Tokyo collection review

OPI Tokyo collection – mini pack nagellak (4 x 3.75 ml) – €21,50

Voor dit artikel ontving ik de mini pack nagellak met daarin vier flesjes uit de OPI Tokyo collection. Deze kleuren zijn ook in een fullsize formaat te koop waarin 15 ml zit. Zelf vind ik zo’n mini pack wel heel erg handig omdat je verschillende kleuren kunt uitproberen en je lekker kunt wisselen tussen kleurtjes. En hoe handig is het voor op vakantie?

De kleur die in de mini pack zitten zijn van links naar rechts Rice Rice Baby, Another Ramen-Tic Evening, Arigato from Tokyo en All Your Dreams in Vending Machines.

OPI Tokyo collection review

Rice Rice Baby – Another Ramen-Tic Evening – Arigato from Tokyo – All Your Dreams in Vending Machines.

OPI Tokyo collection Rice Rice baby review

OPI Tokyo collection Rice Rice baby review

Rice Rice Baby

Deze kleur is het beste te omschrijven als een zachte en lichte mauve kleur. Hij is perfect voor iedere dag als je een nette manicure wil die in de nude tinten valt. Hij lakt en dekt mooi in twee laagjes.

OPI Tokyo collection Another Ramen-Tic Evenenig

OPI Tokyo collection Another Ramen-Tic Evenenig review

Another Ramen-Tic Evening

Deze kleur lijkt enorm op de voorgaande kleur, maar is net even wat koeler. Another Ramen-Tic Evening heeft een blauwe, koele ondertoon en is fris en meer Barbie-roze van kleur. Onderaan dit artikel heb ik de kleuren met elkaar vergeleken in een collage en kun je beter het verschil tussen deze twee tinten zien.

OPI Tokyo collection Arigato From Tokyo review

OPI Tokyo collection Arigato From Tokyo

Arigato From Tokyo

Dit is één van mijn favorieten! Deze kleur is opvallend en creamy paars van kleur. Hij dekt goed, droogt snel en blijft lekker lang zitten.

OPI Tokyo collection All you dreams in vending machine review

All Your Dreams in vending Machine

Als laatste het kleurtje All Your Dreams in vending Machines die een metallicroze finish heeft. Hij heeft een blauwe ondertoon en als je met je nagels beweegt, lijkt hij steeds wat anders van kleur. Dit kleurtje heeft als enige drie laagjes nodig om goed dekkend te zijn.

Conclusie

De OPI Tokyo collection is er eentje naar mijn hart! Ik ben dol op de roze en paarse tinten en draag deze dan ook regelmatig. De dekking is goed in twee laagjes, met uitzondering van de kleur All Your Dreams in Vending Machines die in drie laagjes dekt.

Het fijne aan deze OPI lakjes is dat ze snel drogen en je makkelijk een tweede laagje aan kunt brengen. Ook hoef je niet zo gauw bang te zijn voor bubbels of butsjes (hoe noem je dat?) als je na het lakken weer dingen gaat doen. De nagellak blijft netjes zitten!

Vekrijgbaarheid

De 12 kleuren van de OPI Tokyo collection is o.a. te koop bij Douglas. De kleuren zijn allemaal verkrijgbaar in GelColor, Infinite Shine én nagellak. De OPI Infinite Shine No-Light Gel Lacquers (15 ml) kosten €20,50 per stuk, de OPI nagellakken (15 ml) €15,95 per stuk en een Mini pack nagellak (4 x 3.75 ml) kost €21,50.

Voor een GelColor by OPI behandeling kun je terecht bij de OPI Beauty Professional via OPI.nl.

Wat vind jij van deze collectie? 

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.