Review | NARS Quad Eyeshadow Pulp Fiction

Home » Review | NARS Quad Eyeshadow Pulp Fiction

NARS Quad Eyeshadow Pulp Fiction

Wie een beetje make-upliefhebber is, kent natuurlijk het bekende NARS Cosmetics. Het populaire merk is te herkennen aan de matte, zwarte verpakkingen die strak en clean aandoen. Doe je ze open, dan komen de meest mooie kleuren tevoorschijn. En de namen? Die zijn op zijn minst extravagant te noemen. Want met kleurnamen zoals Orgasm en Deep Throat laat je toch wel wat stof opwaaien. Dit keer review ik de NARS Quad Eyeshadow Pulp Fiction!

 NARS Quad Eyeshadow Pulp Fiction NARS Quad Eyeshadow Pulp Fiction

NARS Quad Eyeshadow Pulp Fiction

Een tijdje terug ontving ik dit mooie oogschaduwpalette. Een nieuwe wel te verstaan want NARS heeft weer spannende kleurcombinaties samengesteld die je ogen laten stralen.

De NARS Quad Eyeshadow die je hierboven ziet, is de kleur Pulp Fiction. Hij bestaat uit vier kleuren met zowel één matte tint als drie glanzende/metallic tinten.

NARS Quad Eyeshadow Pulp Fiction review NARS Quad Eyeshadow Pulp Fiction review NARS Quad Eyeshadow Pulp Fiction review

Swatches

De kleur die in het NARS Quad Eyeshadow Pulp Fiction palette zitten, zijn allemaal een beetje paars georiënteerd. De eerste kleur die je ziet is metallic grijs, de tweede metallic donkerpaars, de tweede is een matte taupe kleur en de laatste is een witte metallic kleur met een lila glans (duochrome).

NARS Quad Eyeshadow Pulp Fiction review

Conclusie

De kleuren van het NARS Quad Eyeshadow Pulp Fiction palette zijn goed en intens gepigmenteert. Dat ben ik ook gewend van NARS!

Breng ik de oogschaduw aan op mijn ogen dan vind ik dat de kleuren iets minder goed blenden dan normaal. Ook blijft het gedurende de dag niet goed op mijn oogleden zitten, waardoor het wat verschuift. Jammer! Dit terwijl ik een goede oogschaduwbasis gebruik.

Ik heb een beetje gemengde gevoelens bij dit palette. Ja, de kleuren zien er prachtig uit en zijn goed gepigmenteert, maar helaas blijft de kwaliteit wat achter. Waar ik zo enthousiast was over de nieuwe NARS Climax mascara, ben ik echt minder tevreden over dit palete. Helaas pindakaas!

Het NARS Quad Eyeshadow is te koop bij De Bijenkorf voor €48,-.

Wat is jouw favoriete oogschaduw(palette) op dit moment?

Liefs Liset

Dit product is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.